Salutare
Da, am schimbat FUN-mobilul.
De ceva vreme cochetam cu a ne schimba masina care ne-a slujit cu bine vreme de prin 2011 ( nu a fost noua la noi, SG 2004 ). Prin urmare am inceput sa cautam si sa incercam sa ne hotaram ce vrem ( din modelele Subaru existente, evident ), dar ceva mai nou si clar pe benzina. Si automata .
Outback - imi place dar nu isi gaseasa utilitatea la noi
Forester - avea cam tot ce voiam
XV - apropiat ca gabarit de SG, dar mult mai dotat si accesorizat
Impreza - " nu vrem un alt Golf 4x4 " - deci iesea din discutie.
Cert e ca voiam ceva cu garda inalta, de aia nici nu am luat in calcul alte modele ( Legacy, Levorg )
Acum vreo 2 ani am ajuns la concluzia ca cea mai buna varianta pentru noi ar fi tot Forester, dar ne-am sucit pe parcurs. Tot mare ni se parea , iar cu parcarile in orasul nostru nu e practic. In final, XV-ul s-a dovedit castigator.
Anul trecut, dupa ce Forestica a parasit familia noastra, stiam ca urmeaza sa ne luam altceva si am inceput o mica cautare, inclusiv un mail catre AK ( Paul ). Nu era nimic care sa se incadreze in bugetul meu si prin urmare a ramas ca mai tinem legatura. Ce e drept, nici la mine nu ardea, avand o masina cu care sa imi fac treaba.
In urma cu 1 sapt, in urma unor decizii ciudate la serviciu pe la parcul auto, am zis ca e clar ca ne trebuie masina in caz de urgente ( membru nou si mic in familie). Cateva mesaje pe la prieteni, ceva search pe OLX si un mail mail la AK. Spre surprinderea mea, Paul imi spune ca este cineva care ar vrea sa il vanda si ca o sa ma puna in legatura cu omul. Dupa amiaza a vorbit cu omul si dupa ce mi-a povestit un pic, am convenit sa ne vedem a 2-a zi. Ne-am dat intalnire la AK sa urcam masina si pe elevator sa o vedem si pe dedesubt. Si ne-am inteles si la bani.
Pe scurt, masina e din 2018, a fost luat de la AK de noua, facturi pentru toate reviziile si intrarile in service, set de roti lde iarna luate tot de la ei ( momentan sunt ok, voi mai vedea) , 47900km facuti, nivel echipare mediu ( stiu ca nu e full, nu are piele si trapa ) , dar are SRH, are navi, privacy glass, etc. Este echiparea pe care o cautam. Si culoarea e fix ce voiam.
Impresii de drum : am reusit doar BV-B, dar im iplace mult cum se conduce, am incercat si eyesight cu pilotul automat , un pic enervant sistemul lane assist, misto si vizibil asistentul de unghi mort.
Mai trebuie sa ma joc la ea , sa incerc sa vad si cum conectez Starlinkul, dar e timp.
Si mai trebuie sa o inmatriculez, cel mai probabil saptamana viitoare.
Ce mi-as fi dorit sa aiba : autohold, ventilatie in cotiera pentru pasagerii spate si senzori parcare ( nu sunt un must, are camera, dar sunt utili )
Momentan atat
PS: poze pun dupa inmatriculare