Am fost ieri la AK si am facut revizia. Plus alte cateva lucruri.
La dus , am alimentat in Bucuresti la Petrom Baneasa si am ajuns cu acest consum la BV. Dar, nu am mers decat cu +10 peste limita , iar de la Ploiesti la Comarnic cu ACC activat.
La intoarcere, pana la Ikea ( de unde a inceput jihadul ) aveam 6.3 si autonomie de inca 700km. Dupa o ora si 30 min si alti 15 km prin minunatul trafic din capitala am ajuns acasa cu asta.
Deci se poate scoate consum ok si cu Subaru. Ca timp de parcurs drumul - e cam relativ, ca am prins si coloana la Timisul de jos ( un camion de armata nu reusea sa treaca pe sub podul din imediata zona a Cotului Donului si se circula alternativ pe un singur fir, am prins si ploaie, si trafic ingreunat in Busteni, si nu mai zic de Traficul din Bucuresti. Dar cu toate astea, am facut 3 ore.
La dus a fost alta poveste, fara blocaje, dar am facut pauza si am avut 2 ore 40 min pana la AK.
Masina a fost ok si la dus si la intors, dar o sa mai verific pe sub ea zilele urmatoare.
Cam atat despre drum.
Ce s-a facut la masina:
- schimb ulei motor + filtru ulei
- schimb ulei CTV + filtru - ala e icumva in cutie si s-a dat jos capacul , pus alt mastic / silicon ( nu stiu exact )
poza e din timpul operatiunii de inlocuire a uleiului CVT
-- schimb ulei diferentiale
- schimbat filtre aer, habitaclu
- verificare frane, bucse, pivoti, etc
Cand ma uitam prin show-room, am vazut vitrina cu accesorii si mi-am adus aminte ca voiam sa imi pun ceva pe masina si cu ajutorul lui Paul am ajuns la Radu. A verificat si chiar avea pe stoc ce voiam.
S-a uitat si Calin la masina, a gasit ceva update pe motor si l-a executat, a sters si eroarea de senzori, dar pe drum spre casa a reaparut, desi presiunea e ok si reverificata pe la Predeal. Deci, ar trebui sa vad care senzor e cu buba
Echipa AK incearca sa faca fie bine pentru fiecare client, ca e posesor de Subaru, sau Kia, sau Isuzu, sau VW sau Opel. Le iese? in cazul meu, da. Se poate si mai bine? Tot timpul e loc de mai bine , dar nu putem sa nu ne lovim de factorul uman, mai cu seama de lipsa oamenilor, indiferent de domeniu de activitate.
Per total a fost ok, si o sa merg si la urmatoarele revizii tot la ei.
Merci Sese, merci baietilor de la AK.