Sa stii ca XV-ul este mai mare pe dinauntru decat pe dinafara !
Daca vorbim despre compartimentul pasagerilor, este cam cel mai spatios din clasa lui (ca idee, avem in firma si un Sportage 2018 si spatiul interior din XV este ceva mai mare). Asta insa vine cu un cost - portbagajul nu-i foarte mare.
Pentru noi este absolut suficient, dar noi nici nu (mai) avem copii mici si nici nu plecam cu sifonierul in concedii. Ma rog, plecam cu ”sifonierul” ca mai nou, XV-ul e masina de munca si Foresterul de concedii.
Oricum, am fost in Grecia cu XV-ul, patru adulti si nu am avut nicio problema - toata lumea a stat confortabil si au incaput si bagajele fara probleme ( dar repet, noi luam in concediu doar strictul necesar - cateva schimburi, costume de baie, chestii din astea care incap lejet intr-un troller de cabina / persoana sau un troller mare / doua persoane).
Totusi e bine sa-l vezi tu live, ca sa-ti dai seama ce si cum.
De exemplu, vad ca la Bucuresti, SMT-ul ar avea un XV 2021 la vanzare ( masina de ocazie). Parca era un anunt si pe aici de la un colag ce a cumparat masina anul trecut si acum trebuie sa o vanda din motiv de plecare definitiva din tara.
La Auto Kino Brasov, de regual, aveau macar un XV in showroom. Nu am idee ce si cum au acum.
Nici la Twin Motors CLuj nu am idee ce si cum referitor la XV.
O alta varianta ar fi ca, in functie de locatia ta, sa te intalnesti cu un coleg din zona ce detine modelul dorit de tine si sa va intalniti. Daca esti din zona Sibiului, da-mi un PM si rezolvam !
PS: XV-ul ala de la SMT chiar merita atentie !