M-am uitat si eu acum pe site-ul italian,
Au o lista pentru Subaru XV - preturi normale, alea vechi, si o lista pentru Crosstreck, banuiesc ca e asta nou. Intradevar. E ceva infiorator . Au si o versiune adventure, zi c o fi ceva gen wilderness, de unde doar niste plastice in plus, ca nu avea destule. TVA-ul e mare in Italia, dar pana la 42k se pare ca mai scump pretul de baza cu vreo 4k. Cam mult . Mult success le urez.
M-am uitat si la outback si ala versiune de top e 52k, astia bani de Mercedes shooting brake..
Poate mai sunt niste taxe ceva ca nu inteleg.
La fel si in Franta, Acolo era sa fac atac de cord, ca au doar 2 versiuni, una se numeste Onyx, cealalta Onyx Touring, zic sa vezi ca au bagat versiunea Turbo. Binenteles ca nu ..
In Benelux, vad ca nu a miscat nimic, aceleasi preturi, nimic listat de vreo versiune noua, o mentiune ca au Outback pe stock, si intradevar au multe, vreo 6 pagini intregi de premium toate culorile, la 48k, ( asta e pret de Belgia, TVA mai mare, in Lux e 46k) si vreo 5 bucati sport la 44k. De exemplu eu sport as fi vrut ( mi-a placut materialul ala startex, sau cum ii zice, foarte practic pentru caine ) dar stocul era 0 in Iunie, aveau doar premium si alea cateva.