Visi a trecut prin cateva verificari, dupa ce a patit-o cu iesirea pivotului.
Toti cei care au vazut-o au spus ca este ok, dpdv al respectivului pivot. Deocamdata, as completa eu.
Pentru ca a trecut pe la mecanic, a fost facuta o verificare generala.
S-au mai schimbat bucse bara stabilizatoare spate. Si ceva piese pe la motor: kit role curea accesorii, cureaua, rulment compresor A/C, tampon spate cutie.
S-a pus problema inlocuirii injectoarelor, dar la o verificare detaliata s-a stabilit ca nu erau calibrate corespunzator (ceva coduri la unul din injectoare nu erau memorate corect).
Acum motorul merge ceva mai torund, parca. Evident, e si mai silentios de la piesele schimbate.
Inca nu am convingerea ca am scapat de tot de acel mers in galop, cand sunt in accelerari foarte usoare, chiar in palier, la turatii mici, de obicei.
Pare ca pedala de acceleratie nu se hotaraste cat sa comande motorului, ca nu isi gaseste un punct de echilibru de functionare, asa ca motorul accelereaza si franeaza in mod sacadat, de zici ca imi tremura mie piciorul pe pedala ...
Daca e cineva care a mai intalnit astfel de simptom, si l-a rezolvat, poate imi povesteste si mie ce si cum. Ii multumesc aniticipat !
In rest, abia astept un drum mai lung, si cu ceva plimbari pe coclauri ...