Visi a mai facut cativa kilometri....
Pentru ca XC-ul i-a cam luat locul pentru depalsarile de lucru.
Asadar, Visi a fost lua la plimbare de fi-miu cel mic.
A plecat pe Transalpina, in week-end. Am inteles ca ar fi fost ceva curse de drifturi, pe acolo.
Cazarea trebuia sa fie la cort. Deci Visi a fostindesat cu tot ce trebuie ca echipament de campare.
In prima noapte, a inceput o furtuna, cu vant puternic, tunete si fulgere, apoi ploaie torentiala.
Au strans baietii cortul mai repede decat ai clipi. SI s-au culcat in Visi. Nu credeau ca va fi atat de incapator.. Si urmatoarea noapte tot in Visi au dormit.
De duminica sera am ajuns si eu prin zona, pe la Baile Olanesti. Am facut jonctiunea cu Visi, spre seara.
Pana atunci, am facut ceva ture cu XC-ul... primele lui plimbari pe coclauri, de cand il am. Mi-a fost clar imediat ca nu poate face ce stie sa faca Visi.
Asa ca am continuat plimbarile cu Visi, de a doua zi:
Baile Olanesti pana la cabana Cheia a fost o plimbare superba. VIsi a trecut vaduri de apa, a mers prin padure, a urcat drumuri forestiere abrupte, intr-un cuvand s-a jucat in voie.
Dupa aceatsa excursie, am incercat cateva trasee in jurul Bailor Olanesti.
Am nimerit pe niste drumrui pe care erau niste motoare de enduro. Si cam atat. Nu aveam cum sa ma mai intorc, asa ca am continuat pe acolo, fiind la coborare.
Data viitoare nu stiu daca as mai merge pe acolo cu Visi ...
Concluzia: Visi este inca util, apt de plimbari in natura cat mai salbatica.
Urmeaza o revizie si ceva interventii corective (probabil un rulment de roata, ceva placute sau discuri de frane, etc.)
Cateva poze din ultima distractie, pe traseul de enduro ...