Salutare,
First off all:), daca nu am postat unde trebuie, Mea Culpa:)
Detin un OBD II, cel clasic pe care majoritatea il folosesc(ELM 327), legat de un android nou(2021) cu Torque Pro.
Cu el imi monitorizez functiile importante ale masinii, mai ales functionarea DPF-ului.
Acum intervine problema neobisnuita:
- de fiecare data cand deschid aplicatia pe telefon sa ma leg la masina, dureaza intre 15 si 40 minute, timp in care daca se leaga tine maxim 10 minute dupa care iar o ia de la capat. Am schimbat OBD-ul, am reinstalat aplicatia, functioneaza la fel.
Nu-mi dau seama de ce nu se leaga si daca se leaga de masina, de ce dispare atat de rpd legatura. Exista momente cand ramane legata si pot sa vad functionarea, regenerarea, etc dar in 90% din cazuri legatura se face foarte greu.
Cine ar putea sa fie de vina? OBD?(am schimbat deja 3). Aplicatia?(functioneaza ok Torque pro). Calculatorul masinii?(ma indoiesc ca are ceva, masina functioneaza perfect). Ceva setari din aplicate?(am verificat tot ce se putea, on/off pe toate si tot asa in functioneaza).
Credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat, chiar daca este nevoie sa ma deplasez cu masina undeva(pot sa o fac)?!
Multumesc si apreciez orice raspuns, ajutor!!