Va salut pe toti ! Am promis sa revin , spre informare generala sau pentru ajutorul celor in cauza , ca si mine . Din fericire problema a fost rezolvata foarte prompt si profesionist . Mi-a fost inlocuit setul sincron tr a 6 a ...Am fost programat la TwinMotors Cluj , despre care am numai cuvinte de lauda . Dupa expunerea defectiunii , mi-a fost trimisa o factura proforma cu defectul probabil , codul si costul piesei si al manoperei . De acord fiind si cu toate piesele in stoc , inclusiv ,,furca,, aceea mai putin probabil ca fiind implicata , dar pe care altii nu o aveau , am purces la drum conform programarii intr-o saptamana . Am spus asta pentru un domn de la o reprezentanta , lezat de exprimarea nemultumirilor mele pe acest forum...Il informez pe aceasta cale - stiu ca citeste sigur postarile - ca atat de laudata manopera ,,mult mai ieftina '' fata de alte reprezentante nu are nicio acoperire , manopera la Cluj fiind cu 25% mai putin ! Cine stie piesele cat de ieftine or fi fost !! II multumesc si pentru favoarea care mi-ar fi facut-o , spre ,,impacare,, , cu trimiterea codurilor ...mi le-au trimis cei de la Cluj anticipat si neconditionat , in proforma ! Intreband care ar fi posibila defectiune , daca au mai avut asemenea cazuri , cat ar dura , ce piese ar putea fi implicate , (obervati conditionalul formularilor , evident nu ceream ceva precis ) , am primit numai raspunsuri laconice , neprofesioniste , rau voitoare , plate , nici vorba de estimarea unor costuri sau a unor timpi de reparatie !
De-abia am aflat costul manoperei , pentru diagnostic numai , piesele nefiind pe stoc ! De-asta am luat calea Feleacului ! Imi pare rau ca nu am facut asta mai demult ! Observati ca partea ,,tehnica,, mi-a luat putin , nici nu ma pricep , mai mult am vorbit de superficialitate , ignoranta , cafeluta servita si vorba multa numai cat e masina in garantie sau cand o ai cumparata de la ei ... Cum sa nu ! In alta ordine de idei , am 167 000 km , si masina merge ca la inceputuri . Am avut evident grija de ea si de filtrul ei... , marea problema a motoarelor Diesel ! Cu arborele cotit au rezolvat-o demult !