Eu am dat ieri mail in Slovenia, asa cum am spus, dar inca nu am primit raspuns. Ei fac blocuri ranforsate si le monteaza. Am inteles ca asigura si transportul masinii pe platforma, in costul total al lucrarii.
Tipul despre care v-am scris se numeste Mihalcea Marian, e din Bucuresti. L-am gasit pe facebook, pe Subaru Forester Romania. Aduce blocuri ranforsate din Slovenia si le monteaza. Cica a montat o gramada pana acum si are cerere continua. Daca ar avea 20 bucati acum, ar avea ce face cu toate.
Avea un comentariu pe facebook, unde spunea ca are o masina in lucru, cu ranforsare motor, pe care urma sa o vanda. Probabil ca si cumpara masini cu motor stricat, le repara si le vinde.
Mi-a trimis pe whatsapp poze si filme cu ceea ce lucra in momentul respectiv.
Ce mi-a spus e ca, daca faci schimbul de ulei la 10000 km sau chiar la 7-8000 km, ai sanse mari sa te tina motorul f bine.
Ma mai gandesc daca voi pune masina la vanzare, daca strang bani de ranforsare, sau daca pur si simplu merg inainte cu ea si ii fac schimburile f des.
Deocamdata am vreo 3000 km si merge impecabil. Mai vedem spre toamna, dupa ce mai merg cu ea in vara asta.
Am in plan Transfagarasanul, plus alte cateva maruntisuri.