Salutare ,
Incepem o noua calatorie in lumea Subaru, de data aceasta cu un model 2024 , Subaru Outback , echipare Premium, in culoarea clasica ...verde .
Dupa mai bine de 3 luni in care am analizat toate optiunile posibile si imposibile ,inclusiv alte marci , am hotarat ca cea mai buna varianta pentru noi este tot un Outback .
Zic noi, dar de fapt nevasta-mea a ales Outback fata de Crosstrek , la fel si culoarea , asa ca din acest punct de vedere sunt linistit . Ea o sa o conduca zilnic la job si va fi si masina de concedii ...iar eu ...cand apuc , adica spalat, alimentat ,revizii . 😅
Am avut norocul ca masina sa fie comandata in avans de catre dealer, asa ca in nici macar 2 saptamani sa ajunga in curte la el.
Saptamana viitoare merg sa o ridic urmand un road trip de vreo 2100 km inapoi spre casa , numai bun de rodaj.
Momentan am doar o poza , proaspata , tocmai coborata de pe vapor.
...si da , este perfect adevarata expresia " once Subaru, always Subaru " .
Desi am aproape 1mil de km parcursi prin tara cu o gramada de masini...senzatia de confort si siguranta oferita de un Outback, eu nu am mai intalnit-o la nici o masina. Inca mi se pare o masina perfecta pentru Romanica noastra draga plina de gropi si pericole la tot pasul si fara autostrazi.
Cheers !