Job done , lucratura a iesit foarte bine din punctul meu de vedere. Am inspectat vopseaua la lumina corespunzatoare si pot spune ca roboteii japonezi inca fac o treaba buna , plus ca dealer-ul m-a ascultat si nu a frecat lacul sau plasticele din interior sa pregateasca masina " de showroom" asa cum se face la o livrare de masina noua. Ceara a fost aplicata in 2 straturi - un Fusso Coat si deasupra un Mirror Shine tot de la Soft 99 . Motorul doar sters de praf cu ONR si apoi o solutie de CarPro PERL data cu pulverizatorul, lasat sa se usuce si apoi sters excesul cu laveta.
In functie de cum se mentine vad cat de des repetam operatiunea.
Mult mai interesat sunt de de ceara data prin cavitati si pe burta masinii, elemente de suspensie si pe unde s-o mai putea - sper ca in maxim 2 -3 saptamani sa rezolv si cu asta.
Las cateva poze , facute random, pe cele instagramabile nu le-am primit inca 😅:
Sticker-ul se potriveste perfect cu culoarea masinii, multumesc Mihai :
Altele:
Aici se vede totusi ca s-a vopsit cu capota inchisa ..sau semideschisa , practic e vopsita doar pe o parte , o alta taiere de costuri, dar eu sunt bucuros ca au vopsit partea care trebuie.
Si bineinteles ca dupa o asemenea operatiune , ce sa vezi, vine si ploaia. Bine ca ceara a avut timp sa stea pe masina vreo 16 ore inainte de prima ploaie :
Baietii de la atelier au lucrat foarte bine , nu sunt obsedat dar nici nu imi place sa vad ceva facut in graba , imi place ca nu am vazut plastice/chedere contaminate cu ceara , folia pe faruri foarte bine aplicata, la fel si pe interior - mi se pare ca au lucrat foarte ingrijit si curat, masina spalata corect si decontaminata .
Vedem ce poze mai primesc si mai pun si altele. Pana una , alta ...maine RAR si apoi inmatriculare definitiva.