Quote from: Pateo link=topic=Cu Foresterul meu, motor de 2 pe motorina scot consum 8-9 in oras si 6 !!! Miecurea Ciuc-Bucuresti, mentionez ca abia ce am depasit 24000 km[/quoteAm noutati despre consum.Am facut un drum de 376 km si am alimentat "ruseste" la inceputul si la sfarsitul drumului .Am mers pe : sosea, oras, in automat dar si manual la unele depasiri.Consum :33,7 l benzina de 95 (8,9 real)Consum afisat pe display : 9,0 Cum dreak' a masurat calculatorul in halul asta de precis?si eu am aceeasi problema:)eroarea e de +(-)1 mereu, depinde de cum imi mai scapa pistolul la pompa, important sa-l opresti la primul clickdin punctul asta de vedere calculatorul Subaru bate orice experienta a mea anterioara, o sa ajung sa-l cred pe cuvant
Am noutati despre consum.Am facut un drum de 376 km si am alimentat "ruseste" la inceputul si la sfarsitul drumului .Am mers pe : sosea, oras, in automat dar si manual la unele depasiri.Consum :33,7 l benzina de 95 (8,9 real)Consum afisat pe display : 9,0 Cum dreak' a masurat calculatorul in halul asta de precis?
Eu fac consumul de la bec la bec...intelegi?e cel mai simplu.Nu trebuie sa umpli si gatul rezervorului neaparatnici macar nu trebuie sa faci plinul.....