Isuzu D-Max 2021
Subaru club Romania

Isuzu D-Max 2021

dan_b

• 1411
Re: Isuzu D-Max 2021
« Reply #240 on: March 12, 2025, 19:08:59 PM »
Update la senzorul de particule, trebuie schimbat, se va schimba.
Aparent "asa mai face ele"...
ex Subaru Forester 2009, 2.0 benzina.

dan_b

• 1411
« Reply #241 on: March 23, 2025, 20:14:08 PM »
Urmeaza sa vopsesc masina anul asta, gratie celor 1324 de zgarieturi din parcari, mall-uri, pietricele de pe sosele si desigur polishul natural de crengi din paduri. Si grindina.
Problema e ca, dupa vopsire, voi redeveni stresat referitor la detaliile de genul si cum nu pot sa tin masina intr-o cutie dupa vopsire sau sa am antemergatori prin padure, sa taie crengile si crengutele, ma gandeam sa aplic direct vopsea raptor. Nu cea mai grunjoasa, exista si aspect fin, dar mata, evident mai rezistenta. Poate ceva cu granulatie minima, ca sa reziste si la zgarieturi mai insistente.
Cred ca estetic nu ar fi tocmai gresit la genul asta de masina.
Si ar fi si practic, dat fiind ca offroadul / overlandingul ramane o pasiune constanta...
Oricum, la toamna o voi lasa la vopsit, sa treaca vara, pt ca foarte probabil vom avea parte de diverse coduri de furtuna si grindina...
« Last Edit: March 23, 2025, 20:14:59 PM by dan_b »

dan_b

• 1411
« Reply #242 on: April 01, 2025, 19:18:27 PM »
Schimbat azi senzorul de particule la Auto Kino, scapat de un stres.
Totul bine, ca de obicei.
In continuare incantat de anvelopele Yokohama Geolandar, superb de silentioase pe toata plimbarea de azi, am auzit doar vantul, din cand in cand. Masina este oricum silentioasa cu totul, la viteze de croaziera si daca nu e vijelie pe afara (este guturala doar in sarcina sau cu motorul rece). Chiar este un all roader perfect.