2019 Swift Sport
Subaru club Romania

2019 Swift Sport

Muttley

• 5289
Re: 2019 Swift Sport
« Reply #120 on: April 08, 2025, 23:44:13 PM »
Bucuresti.
Nu stiu, ala e pretul, aia e.

Dau cu edit, ca-i o interventie marunta rau, dar atat am, crucia ma-tii posta romana.
Totodata, m-ar scuti, sper, de bataie de cap monstru in cativa ani.
Maine plec la Iasi, am de dus chestii si de adus chestii, asa ca umblu la portbagaj. Ca urmare, in ceasul al doijpelea, desi n-ar prea conta, ca n-am prea umblat la usa aia...

Dar mai intai, punere in contextul personal.

Ignis, incovoiere pura. Sorry, dar atata poza am gasit. Am mazgalit cu rosu alura burdufului.

Subaru, ceva mai bine, pare a fi incovoiere si torsiune.

Nu stiu cum era Swiftul Sport din 2012, nici nu stau sa mai caut poze.

Aici, in sfarsit, se pare c-au remediat problema, e majoritar torsiune.
Am golit un tub de vaselina siliconica in burduf. Cred c-am exagerat si sper doar sa n-o gasesc la vara pe tapiteria plafonului.

Evolutie, desi nu prea ar fi trebuit s-o greseasca de la bun inceput. Aia e, evolutie oricum ai da-o.

Later edit:

La bicicletele de curse (intamplarea face ca o bicicleta de curse sa se afle-n poza), logo-urile anvelopelor, in cazul asta posesorul a optat pentru producator, se pun in dreptul valvelor. Ajuta in caz de pana cu identificarea rapida a valvei, chestie de secunde. Nu ca i-ar ajuta pe unii, care merg pe Leaota la plimbare.

Dar ce sa vezi, asa face si Braid cu jantele lor de curse. Abia acum observ, cu o bere-n mana.
Am facut si o poza cu sticarul, in caz ca zboara la spalat si doresc sa-l reproduc. Si va zbura, cel mai probabil.

Micile detalii care perie OCD-ul cred  ::)
« Last Edit: April 12, 2025, 13:54:58 PM by Muttley »
WRX SW 2002