Mazda 2 Revolution Top aka Fulgul
Subaru club Romania

Mazda 2 Revolution Top aka Fulgul

dan_b

• 1411
Re: Mazda 2 Revolution Top aka Fulgul
« Reply #40 on: March 22, 2025, 22:22:01 PM »
Cred ca e cea mai cool Mazda 2 :)
ex Subaru Forester 2009, 2.0 benzina.

MihaiFlorescu

• *
  • 14136
  • Life is too short to drive a boring car!
« Reply #41 on: March 22, 2025, 22:54:58 PM »
Te rog, spune-mi ca ai cantarit o janta chioara. Nu mai gasesc assetto, doar terele astea ar mai fi.

Oferta a inclus montaj anvelope si livrare din partea casei. Asa ca le-am luat echipate direct, cu toate accesoriile. Sunt mai grele ca gogosile, dar totusi destul de usoare. Ma asteptam la mai rau fiind asa pline. Adica sunt sigur cu mult sub alea pe 17 de Subaru. Am masurat cu spatele :) le-am pus pe masina fara sa ma resimt.

Cred ca e cea mai cool Mazda 2 :)

Posibil. Merci!
« Last Edit: March 23, 2025, 23:07:03 PM by MihaiFlorescu »

Muttley

• 5283
« Reply #42 on: March 23, 2025, 14:21:36 PM »
Pentru aparatori ti-as recomanda specifice modelului, din plastic, cu geometrie 3D, arata de departe cel mai decent, iar noi nu mai avem 20 de ani. Dar daca nu gasesti ori nu exista, cum patesc eu, vad ca am in wishlist setul asta.
Desi, in prima faza, pentru ca sigur am sa dau gaurile aiurea, am sa iau asa.

No, ideea-i ca daca sfarsesc prin a le lua p-alea din state, te anunt. Vad ca-s 4 bucati, eu am sa folosesc doar 2, pe fata.
WRX SW 2002

MihaiFlorescu

• *
  • 14136
  • Life is too short to drive a boring car!
« Reply #43 on: March 23, 2025, 16:09:19 PM »
Au la noi. Dadusem comanda la Radacini si mi-au spus ca dureaza 6 saptamani. Am zis lasati ca poate gasesc si uite ca au trecut 2 saptamani si nu am gasit. Deci, o sa ma intorc la ei pentru comanda pe original. Sunt discrete si arata bine.