Cinteza maronie
Subaru club Romania

Cinteza maronie

Re: Cinteza maronie
« Reply #20 on: January 30, 2025, 13:59:23 PM »
Pai numai la Auto Kino a facut reviziile si ei l-ar fi recomandat. Au zis, tot ei, ca cel in cutie metalica nu se poate falsifica.
M-am descurajat vazand manualul ala imens. Nu exista un rezumat conținānd chestiunile esentiale?

MihaiFlorescu

• *
  • 14098
  • Life is too short to drive a boring car!
« Reply #21 on: January 30, 2025, 16:11:14 PM »
Cuprins, sectiunea intretinere si service

« Reply #22 on: January 30, 2025, 17:10:22 PM »
Pai numai la Auto Kino a facut reviziile si ei l-ar fi recomandat. Au zis, tot ei, ca cel in cutie metalica nu se poate falsifica.
M-am descurajat vazand manualul ala imens. Nu exista un rezumat conținānd chestiunile esentiale?

Interesant . Nici eu nu as pune acel ulei in motor deoarece este conceput pentru alt mod de utilizare a masinii.

dan_b

• 1363
« Reply #23 on: January 30, 2025, 17:40:42 PM »
Dat fiind ca este un Subaru si avand si avantajul ca a fost intretinut exclusiv la o reprezentanta, eu as merge in continuare pe revizii la reprezentanta. E mai sigur si mai sanatos. Ok, e usor mai scump decat in regie proprie, dar avantajul este ca ai o garantie extinsa in caz de probleme, altfel abordezi situatiile, daca apar. Pt ca, in teorie, o masina intreinuta corect si avizat, nu prea are probleme.
Am invatat, inclusiv pe cheltuiala mea, ca nu e deloc corecta afirmatia "e tot masina, tot motor, da-l dreaq..."
ex Subaru Forester 2009, 2.0 benzina.

« Reply #24 on: January 30, 2025, 20:46:39 PM »
Nici nu ma gandesc sa fac compromisuri, doar ca am crezut ca schimbul de ulei il pot face oriunde. Dar inteleg ca nu....