Cinteza maronie
Subaru club Romania

Cinteza maronie

Forester

• 3144
  • The other right!
Re: Cinteza maronie
« Reply #40 on: February 07, 2025, 08:35:17 AM »
Dracu' m-a pus...

Evident!
Nu ti-a cerut si popcorn?  ;D
Ford Kuga FHEV AWD ST-Line X 2024
Ex Forester SG 2.5XT 2006
Ex Forester SG 2.0x 2008

« Reply #41 on: February 07, 2025, 11:58:54 AM »
https://imgur.com/a/KIFLmFA
Intre timp, am înmatriculat-o. Nepreferential.
Ieeeeeee!

dan_b

• 1366
« Reply #42 on: February 07, 2025, 12:28:16 PM »
Mergea un MZO :)
dar e ok si onomatopeea actuala :)
ex Subaru Forester 2009, 2.0 benzina.

« Reply #43 on: February 07, 2025, 12:35:35 PM »
Mergea un MZO :)
dar e ok si onomatopeea actuala :)
Mizoteris o chema pe bicicleta, mi-ar fi amintit de ea. :) m-am lăsat la voia întâmplării, sa-mi aduca noroc. Ce-ti e și cu gândirea asta magica (si aducătoare de noroc :))!

marr

• 2270
« Reply #44 on: February 07, 2025, 12:37:17 PM »
Cu intarziere: Wellcome to the Club !

Faina ”cinteza”.
Si, bineinteles: Nu-ti urez sa te bucuri de ea, stiu ca o vei face !

PS: Seamana bine de tot cu Outback-ul unui prieten din Sibiu - nu stiam ca vrea sa o vanda (dar, poate nu-i el).
Il sun acum sa verific ...
ex - Forester Boxer Diesel - MY2008
ex - XV Boxer Diesel - MY2016
ex - Impreza 2.0i CVT - MY2016
XV 2.0i CVT - MY2018
Forester e-Boxer MY2020

Muttley

• 5223
« Reply #45 on: February 07, 2025, 12:40:53 PM »
Mizoteris o chema pe bicicleta

Poza!  >:( >:( >:(
WRX SW 2002

« Reply #46 on: February 07, 2025, 12:45:31 PM »
Cu intarziere: Wellcome to the Club !

Faina ”cinteza”.
Si, bineinteles: Nu-ti urez sa te bucuri de ea, stiu ca o vei face !

PS: Seamana bine de tot cu Outback-ul unui prieten din Sibiu - nu stiam ca vrea sa o vanda (dar, poate nu-i el).
Il sun acum sa verific ...
Multumesc frumos! De la Gabi am luat-o, da, din Sibiu. El tocmai si-a achiziționat un Forester.

marr

• 2270
« Reply #47 on: February 07, 2025, 13:25:49 PM »
Deci, de la alt sibian ...
Prietenul meu (Vladislav, pe forum), are una identica si culoarea + nr de SB m-au indus in eroare ...
XV 2.0i CVT - MY2018
Forester e-Boxer MY2020

Heliotropus

• 2964
  • Do not be ignorant, choose science!
« Reply #48 on: February 07, 2025, 20:56:02 PM »
Deci, de la alt sibian ...
Prietenul meu (Vladislav, pe forum), are una identica si culoarea + nr de SB m-au indus in eroare ...

Domnul doctor însuși?
Doar educatia favorizeaza evolutia umana!

marr

• 2270
« Reply #49 on: February 07, 2025, 22:48:55 PM »
Ați ghicit, excelență !
Mi se părea ciudat să fi fost a lui, ca nu-i o luna decând am vorbit cu el (și) despre mașină ...
XV 2.0i CVT - MY2018
Forester e-Boxer MY2020

Heliotropus

• 2964
  • Do not be ignorant, choose science!
« Reply #50 on: February 08, 2025, 07:08:03 AM »
Ați ghicit, excelență !
Mi se părea ciudat să fi fost a lui, ca nu-i o luna decând am vorbit cu el (și) despre mașină ...

Serenissime, abordând interogația kantiană dar fără a derapa de la platformele socratice în detrimentul interogației experimentale mă simt mai mult decât marginalizat în ultima perioadă de timp în care recunosc în fața nobililor noștri colegi că am luat decizii total electrocutabile în ceea ce privește autoturismul personal și plenipotențiar.
Dar acest derapaj, o nefericită rătăcire de moment a mea, nu mă reține a-i ura distinsei doamne, exagerate bucurii la volanul noului SUBARU Outback, să evite emoțiile generate de tehnologia gadgetistă (mai exact, americanele electrice sunt mijloace de transport, nicidecum vreun automobil cu personalitate morală fermă, identitate, rafinament, tradiție și continuitate) și totodată să ne binecuvânteze* cu trăsăturile distinctive care constituie specificul regiunii din care provine Domnia Sa!

*= adică să dați dovadă de generozitate înlocuind amestecul de gaze dintr-o sticlă dă jumate cu un prețios distilat care să reprezinte tradiția și continuitatea dumneavoastră pe meleagurile bihorene  ;D
Doar educatia favorizeaza evolutia umana!

« Reply #51 on: February 08, 2025, 23:37:10 PM »
Inseamna c-ati nimerit bine aici. Nu cred ca pe forumul asta are careva masina pe care le-a scos-o aleator soarta-n cale  ::)

Eu zic că sunt persoane... m-aș număra și eu printre ele.

În 2020 eram în căutare de mașină, mă gândeam la RAV4, am fost la un test drive. Apoi am mers la un test drive cu Honda CR-V... În tot acest timp îmi doream o mașină cu transmisie integrală. Într-un final, am aflat că, de fapt, RAV4 și CR-V-ul nu au transmisie integrală permanentă. La îndemnul cumnatului, am început să mă uit și la Subaru.

Am început căutările (pe YouTube) să văd review-uri, cum se comportă etc. Și, într-un final, am ajuns să sun la Tudor de la Subaru Cluj. Și uite așa am ajuns la un Outback.

Fără să fi văzut vreodată un Outback (sau cel puțin nu îmi amintesc), fără să mă fi urcat vreodată într-un Subaru și, cu atât mai puțin, fără să fi condus unul. Dar din prima clipă când m-am urcat în Subaru, m-am simțit confortabil și în siguranță. Ba chiar m-a salvat de 2-3 ori până acum de la mici (sau poate mai mari) incidente.
Without sacrifice there is no victory!

Subaru Outback 2.0d 2016

« Reply #52 on: February 10, 2025, 09:26:20 AM »
Serenissime, abordând interogația kantiană dar fără a derapa de la platformele socratice în detrimentul interogației experimentale mă simt mai mult decât marginalizat în ultima perioadă de timp în care recunosc în fața nobililor noștri colegi că am luat decizii total electrocutabile în ceea ce privește autoturismul personal și plenipotențiar.
Dar acest derapaj, o nefericită rătăcire de moment a mea, nu mă reține a-i ura distinsei doamne, exagerate bucurii la volanul noului SUBARU Outback, să evite emoțiile generate de tehnologia gadgetistă (mai exact, americanele electrice sunt mijloace de transport, nicidecum vreun automobil cu personalitate morală fermă, identitate, rafinament, tradiție și continuitate) și totodată să ne binecuvânteze* cu trăsăturile distinctive care constituie specificul regiunii din care provine Domnia Sa!

*= adică să dați dovadă de generozitate înlocuind amestecul de gaze dintr-o sticlă dă jumate cu un prețios distilat care să reprezinte tradiția și continuitatea dumneavoastră pe meleagurile bihorene  ;D
Primesc urarile cu doua maini si sufletul deschis! Sa avem de impartasit, cu totii, numai experiente pe masura distinctiei marcii Subaru!
Ca tot veni vorba de meleaguri, trebuie sa dezvalui ca sunt "vinitura", adica bucuresteanca mutata de 7 ani (in iunie) de bunavoie si fara scop marital. De fapt, fara alt scop in afara celui de a trai intr-un oras de provincie mai mic, mai liniștit si mai aproape de munte.
Azi am intrat in posesia marfii promise. La intalnirea anuala, daca se doreste, aduc si niste clisa, adica o variatiune pe tema a ceea ce bucurestenii numesc, generic, "sunca". Un fel de pereche a lichidului bahic, din ce spun oamenii locului.