Cinteza maronie
Subaru club Romania

Cinteza maronie

Re: Cinteza maronie
« Reply #60 on: February 14, 2025, 17:34:56 PM »
Incercati sa aduceti rotita incadrata de chenar in pozitia indicata de sageata.

Parca arata putin diferit, dar cobor si verific. Mulțumesc!

dan_b

• 1376
« Reply #61 on: February 14, 2025, 18:29:55 PM »
Cred ca acela este doar nivelul de sensibilitate pt senzorul de ploaie - adica intervine mai des sau mai rar - jos e mai des, sus mai rar.
Nu e temporizator clasic, adica nu are un interval definit, ci doar sensibilitatea senzorului.

Se poate lasa in jos de tot, deci rotit spre jos, iar pt sensibilizare extra se poate da de maneta pe stergere continua cateva secunde, apoi din nou la loc pe modul senzor de ploaie (asazisul temporizator) si apoi ramane sensibil o vreme.

Am avut la fel si la alta japoneza, idem e si la Isuzu acum.

ex Subaru Forester 2009, 2.0 benzina.

« Reply #62 on: February 25, 2025, 22:17:37 PM »
Parca arata putin diferit, dar cobor si verific. Mulțumesc!
https://imgur.com/a/1CBQVsq
Asa arata.

« Reply #63 on: February 25, 2025, 22:19:32 PM »
Cred ca acela este doar nivelul de sensibilitate pt senzorul de ploaie - adica intervine mai des sau mai rar - jos e mai des, sus mai rar.
Nu e temporizator clasic, adica nu are un interval definit, ci doar sensibilitatea senzorului.

Se poate lasa in jos de tot, deci rotit spre jos, iar pt sensibilizare extra se poate da de maneta pe stergere continua cateva secunde, apoi din nou la loc pe modul senzor de ploaie (asazisul temporizator) si apoi ramane sensibil o vreme.

Am avut la fel si la alta japoneza, idem e si la Isuzu acum.
Problema e ca la primal nivel, pentru ploaie razleata, stergatoarele nu se misca decat cand misc eu de rotita, iar in cazul unei ploi razlete, nivelul 2 e prea alert.