Salutare,
Va prezint in urmatoarele randuri achiztia pe care am facut-o anul trecut.
Cautarile pentru acest Subaru au inceput de prin 2023, de cand am decis sa luam o a doua masina, ceva mai noua si neparat sa fie benzina si cu un rating de siguranta mare, fiind masina de familie si de concedii.
Bineinteles dupa ce am eliminat optiunile clasice (VAG, Koreea, Dacia&co) ne-am oprit la japoneze, si in speta Subaru.
Am zis Subaru pentru ca au printre cele mai bune rezultate la testele de siguranta, au foarte multe dotari, si desigur sistemul symetrical AWD. Bonus, modelele acestea sunt printre ultimele care mai au o selectie de motoare pe benzina simple si cu distributie pe lant.
Cutia CVT nu m-a speriat, deoarece inainte sa cumpar m-am documentat putin ce inseamna la Subaru aceste cutii, si in general mentenanta pentru un motor boxer cu cutie CVT.
Am stat putin pana am gasit si eu pe cineva care sa aiba un model asemanator pe care sa-l conduc, ca sa-mi fac o idee cum se conduce, suprinzator pentru un model asa de fiabil, si cu un pret asa de bun, lumea refuza sa-l cumpere, preferand ”optiunile clasice” de marci auto, nici macar la SMT cand am fost n-am gasit pe stoc un model pentru test-drive, de gasit la vanzare in Romania nici nu mai vorbim
Intamplarea a facut ca anul trecut inainte de Pasti, sa mai dau o cautare pe Autovit, si hop a aparut acest model.
Din descriere bifa toate casutele, Subaru XV din 2019, bonus 1 culoarea Blue Pearl si cu pachetul LinearTronic Platinum si cu senzori de parcare montati la reprezentanta, in plus venea cu un set de roti de iarna de 18”, bare transversale THULE, si cu ITP+revizie recent efectuata, nici n-am mai stat pe ganduri, dupa sarbatori am mers sa-l cumpar
Mai jos avem si primele poze cu masina: