Swap scaune fata Forester SG de la Impreza WRX GH
Subaru club Romania

Ilie

• 661
  • Forester sg9 2.5xt
« on: March 20, 2025, 00:47:24 AM »
Acum cateva luni am cumparat un set de scaune fata de pe un Impreza WRX GH (volan stanga) cu gandul de a le monta in al meu Forester SG.
Ce nu am luat in considerare atunci si acum m-a lovit este faptul ca scaunul sofer donator este cu reglaj electric, pe cand al meu este cu reglaj manual ceea ce face swapul sinelor imposibil?
O doua (mai mica) problema este ca mufa galbena (airbag) este diferita. Se poate face swap la tot cablajul? Parca nu as vrea sa schimb doar mufele.. Mufele albastre de incalzire sunt identice (macar atat).

A mai facut cineva swap de la scaun cu reglaj manual la scaun cu reglaj electric? Se pot schimba sinele?
Se poate face shimba tot cablajul aferent mufei galbene?

« Last Edit: March 20, 2025, 00:54:14 AM by Ilie »

Ilie

• 661
  • Forester sg9 2.5xt
Re: Swap scaune fata Forester SG de la Impreza WRX GH
« Reply #1 on: March 30, 2025, 00:33:35 AM »
Cu swapul sinelor am cam tras concluziile..zilele urmatoare ma apuc de modificat; am reusit sa dau jos sinele de pe scaunul controlat electric pentru a facilita swapul picioarelor de pe scaunul vechi.

Problema reala insa este cu mufele de la airbag; am desfacut ambele scaune cu gandul de a pune airbagul cu tot cu cablaj si mufa din scaunul vechi in scaunul nou...dupa 1 ora de lucru am constatat ca nu se poate..sunt total diferite; facepalm; alta jumatate de ora de aranjat totul la loc.

Se pot schimba doar mufele? Am tot cautat pe nasioc si subaruforester.org si nu am gasit pe nimeni care sa fi facut asta..doar pus airbagurile de pe scaunele vechi pe scaunele de STi (care din ce am vazut acolo..vin fara airbag).

« Last Edit: March 30, 2025, 00:35:35 AM by Ilie »