Quote from: Adi-Canada on December 09, 2011, 20:33:23 PMVrei zapada ? Hai la mine acuma ! Ninge de rupe !! Si s-a si ieftinit benzina ! ....nu am hainele de iarna la mine sunt la Brasov...
Vrei zapada ? Hai la mine acuma ! Ninge de rupe !! Si s-a si ieftinit benzina !
Quote from: paulwhp on December 09, 2011, 17:21:57 PMSP Sport Winter, si eu am la fel Da. Dunlop. Super incantat sunt..cum arata. Astept zapada Poate dau o tura pana-n Poiana..ca acolo e unpic...
SP Sport Winter, si eu am la fel
Cum este viata... Noi il invidiem pe DraculaSTI ca e la plaja, iar el pe noi ca suntem la zapada...
Quote from: stefanbv on December 10, 2011, 10:48:13 AM Cum este viata... Noi il invidiem pe DraculaSTI ca e la plaja, iar el pe noi ca suntem la zapada... ...din ciclul "m-am spalat cu pasta de dinti din america" " sometimes life is not fare!"
Quote from: Va`Ru X on December 09, 2011, 19:22:40 PMQuote from: paulwhp on December 09, 2011, 17:21:57 PMSP Sport Winter, si eu am la fel Da. Dunlop. Super incantat sunt..cum arata. Astept zapada Poate dau o tura pana-n Poiana..ca acolo e unpic...Am fost eu, de mai multe ori chiar, nimic palpitant, e inghetat si politia sta lipita de parcarea mare.Astept o zapada mai serioasa, ne combinam la o Poiana cu prima ocazie?
pe 4 pot intra jante de 16'' minim 6.5j si et48 din ce stiu eu am vaz in america au pus jante de 15 de rally dar au polizat un pic din etrier... (nu recomand)