Ce as putea sa zic despre Subaru? Mi-am dorit dintotdeauna sa am o "nenorocire" din pacate cand mi-am luat cazanul nu mi-am gasit o Impreza STI (2007), si nu mi s-a parut combinatie cea noua, mi-a lasat un gust amar dupa cateva ore de test-drive. Momentan am doua Forester-uri 2.5XT unul 2009 unul 2007, si daca se ia in considerare ( o sa explic si de ce) mai am pe mana si o Impreza 1.5 (very sad).
Incep cu cel din 2007, cumparat pe 20 ianuarie de la SMT Bucuresti. Foarte fericit cand mi-am luat jucaria e full fara navi, nu ca ar conta, la scurt timp dupa achizitie m-am gandit ca sunetul pe care il are nu este unul care ma satisface, implicit mi-am cautat o evacuare, am gasit o jucarie in Australia numita Varex, care are canal straight, si unul care serpuieste intre peretele exterior si cel interior, ti se ofera o telecomanda, fiind cu actuator electric si comuta intre loud si silent, fara sa afecteze motorul mai mult decat o evacuare stock. Am montat-o am fost extrem de satisfacut, in sfarsit suna si ea a masina nu a aparat de ras. Dupa care dupa vreo luna sau doua au aparut problemele, la o plecare de la un semafor m-a lasat balta treapta 2, implicit sunetul initial mi s-a parut de dif, m-am dat jos sa vad daca am vreo "gaurica" in dif, am observat ca nu e nimic, m-am deci sa sun la Subaru sa le-o duc sa vad ce are, evident ca suspectam ce are, ba chiar eram convins. Am lasat masina 2 luni in service timp in care cica a venit o cutie, teapa venise cica doar ansamblul intern, fara carcasa, au zis ca se ocupa de curatat, am luat-o dupa inca vreo saptamana in care s-a montat am luat-o fericit ca nu o mai vazusem de ceva vreme si mi-era dor de ea, m-am plimbat ce m-am plimbat, si la vreo 5 ore dupa ce am iesit din service mi-a plesnit treapta 3, happy happy joy joy, am dus-o imediat inapoi, evident ca am asteptat vreo 3 luni cred, mi-au spus ca imi fac un favor si imi schimba pinionul de 3 si 4 si sincroanele pe barba lor am acceptat mi-au dat-o tot asa intr-o saptamana, am mers vreo saptamana poate 10 zile, iar cand plecam din Poli, mi-a plesnit difu spate, am fost plin de fericire, evident le-am dus-o inapoi au constatat, mi-au tinut-o 6 luni in service pana vine cutia nou care era comandata din martie (yey)