Salut!
Am ceva timp acum si m-am gandit sa citesc cam tot ce se poate de pe forum, cu parere de rau constat ca nu se prea scrie/raspunde . Subiectul acesta este super inportant pt mine , mi-as dorii sa apara mai multe pareri .De putin timp, vreo 4 luni mai exact, am inceput sa particip la evenimente de Autocross, am mai scris asta si in alte thread-uri.Treaba cu presiunea este extrem de importanta si am simtit-o pe pielea mea.La inceput am participat cu o masina diferita , iar acum particip cu STI-ul.Inainte de ultima editie am luat un set de cauciucuri ,care se zice ca sunt cam cele mai bune in raport de calitate/pret: Dunlop Direza Star Spec.Pe 18 sept le-am folosit prima data pe track ( inainte de track day le-am folosit vreo 150-200 de mile ca sa le tocesc umpic).Inainte de eveniment m-am mai interesat pe forumuri in legatura cu presiunea in cauciucuri, aveam ceva idei , apoi la track am mai intrebat pe cativa posesori de suby-uri....Ideea e ca asa cum ziceti voi mai sus, am incercat sa setez mai multe variante de presiune.Am avut doar 5 ture la dispozitie ,timp in care am invatat cate ceva in legatura cu presiunea in cauciucuri,subvirare, supravirare.Ar fi bine venite mai multe pareri ,exemple....