Era sa uit si nu mi-as fi iertat-o.
Parcam in Cluj, langa primarie, caci i-am urmat sfaturile lui Fatboy si odata cu noi dar mai in fata, o distinsa doamna care, dupa un scurt schimb de amabilitati, ne marturiseste ca nu si-ar schimba masina pentru niciun motiv de pe lumea asta intrucat este singurul autoturism cu care poate urca si cobora bordurile din oras. A cumparat-o de noua, in anul 2007 si a parcurs 107.000 Km neinregistrand niciun incident tehnic pana la ora actuala.
In alta ordine de idei, vizitand Alba Iulia si Clujul am remarcat doua situatii de notat in jurnal:
1. In Alba Iulia nu circula masini
, orasul este aproape pustiu si iti poate crea depresie daca stai mai mult de-o zi...
2. In Cluj Napoca desi intalnesti masini pe strada se pare ca acestea nu sunt dotate cu claxon. Fac aceasta afirmatie intrucat clujenii nu sunt prenotificati, agresiv si sistematic, la schimbarea culorii semaforului de catre ceilalti participanti la trafic.
Impreuna cu Elena ne intrebam cum de stiu soferii clujeni sa plece de la semafor fara a primi ajutorul acustico-violent al semenilor? Cred ca trebuie facut un studiu de caz si scrisa o lucrare de doctorat.