Salut si bine v-am gasit.
Am un forester 2.5 xt fabricatie mai 2008, automat, km actuali 64.000 si am cateva probleme suparatoare la el, sau cu el:
- cea mai nasoala este accea ca atunci cand rotile sunt bracate la maxim, de ex intr-o parcare, si incep sa merg, apare periodic o smucitura in volan, de am crezut prima data ca anvelopa s-a dejantat. Masina are o miscare brusca stanga dreapta, desi e in curba, de zici ca ori sare cauciucul, ori se rupe ceva pe acolo, o planetara ??!
- a doua problema, in aceleasi curbe luate incet si la maxim, apare o bataie periodica pe spate, undeva la puntea spate
- a treia ar fi un fluierat ce se aude, parerea mea, in cutia de viteze atunci cand accelerez, vreme de cateva secunde, cat masina e in sarcina maxima, daca am accelerat tare.
Nu am fost inca la service cu ele. Masina mai are garantie
pana in iunie, dar revizia de 60.000 km nu am mai facut-o la smt, ci la radacini spaliul unirii, pentru ca m-au dezamagit in trecut cu niste batai la roti pe care se faceau ca nu le auzeau si roti supraincalzite a caror temperatura o masurau cu mana si "asa e la automate,ca franati des" in conditiile in care exact pentru asta eu mergream pe a2 pana la km 20, intorceam si mergeam numai cu 150 pana la ei, fara sa franez.... Si, in plus, nu am mai vrut sa dau banii gramada pe uleiul lor grecesc....
O sa va povestesc si ce am vazut la radacini.....
Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ?