De asemenea si Adi (Yoyo de aici de pe forum) are o solutie pe Android foarte interesanta, insa aia e asamblata din bucati si are subansamble foarte jmekere.
Devine cam scumpa, insa merita. Astept sa o termine.
edit:
Fab, am citit postul si imi place foarte mult ideea tipului, insa nu ai unele chestii cum ar fi sterring wheel controls, USB port extension (asta il teoretic il poti avea daca faci ceva hardwiring), radio terestru, amplif (de asta ziceai si tu mai sus). si asta inseamna ca nu are toate functiile. Acum, sincer mie unu nu imi trebuie mortis butoane de volum pe volan, dar overall astea sunt minusuri.
In contraexemplu, ce incepuse Yoyo sa faca
are cam tot, pentru ca platforma in sine este un hardware de sine statator cu afisaj separat si nu o tableta adaptata. Dar, cum ziceam si mai sus, luand subansamblele separat si cautand sa fie cat mai bune, te salta la pret (peste 1000 eur fata de 500 para cat zice omul in post). Pentru un "proof of concept" e ok, in practica insa, e nitel cam scump.
In poze insa, arata foarte misteaux tableta aia adaptata. Imi place cel mai mult ca nu are butoane si totul e pe touch. Efectul in interior e tare de tot
.