Booon:
Azi dimineata ma suna un tip de la Alliantz sa ne intalnim in cel mai scurt timp la SMT.
Trec pe la politia accidente usoare Pantelimon sa ridic PV de Constatare, unde aflu ca doamnei care m-a lovit i s-a ridicat permisul pe 2 luni, a luat 6 puncte penalizare si 420 RON amenda. Imi pare rau de ea, cu atat mai mult cu cat eu nu doream decat sa mergem la Alliantz sa se constate amiabil dauna. Mersul la Politie a fost ideea ei.
In fine, ma vad cu agentu' AT la SMT in curte (mai mult o gradina plantata cu autbace, forestere, impreze si tribece) si ne apucam de constatat. Totu' merge snur: masina urcata pe rampa, constatarea facuta, actele la dosar.
1) Rear bumper - Forester S12 (la asta se va adauga protectia aia pe care scrie Forester, care mai costa si aia ceva mils.)
2) Bracket R BMR SD RH
3) Janta Aliaj 17"
4) Bascula dreapta spate
5) Protectori noroi
Total:
7835 RON Evident ca e fara manopera si fara tinichigerie.
E mult, e putin ... !!!
Oricum, urmeaza geometria si acolo se va vedea ce e cu fuzeta si rulmentul.
Pleaca omu', raman cu Constantin care imi da o masina (Trezia) sa umblu cu ea cat sta Foreste la reparat si ma declar multumit (desi mi-au dat-o cu 2 litri de benzina, zgarcitii
).
Mai arunc o ultima ocheada lu' Foreste, fac o poza kilometrajului (asa, ca s-au auzit istorii) si plec.
Partea buna e ca daunele nu sunt chiar atat de serioase. Desi scumpe-al draq!
LE: Trezia e o masina ciudata intr-un eventual sens bun al cuvantului. Ma mai invart cu ea prin oras si revin cu ceva impresii.