In seara asta mi-au intrat banii de pe Jeep.
Am semnat contractul de vanzare cumparare la un Outback Comfort, zis si poverty pack, adica versiunea de baza, maine virez banii si il primesc pe 16.08, ca e plecat managerul cu el in Elvetia...
Masina e de fapt inmatriculata in Mai 2023, si cu tot cu excursia asta in Elvetia o sa aibe sub ce e in anunt, adica sub 6000 de km.
Asta e masina,
https://www.mycar.lu/fr/subaru-outback-essence_id65250NU au negociat la pret nimic, dar imi pune o priza de 12v in portbagaj si imi da o roata de rezerva full size.
Garantie 5 ani/150 k km.
Dupa ce batem palama, un portughez de treaba ( cea mai numeroasa minoritate din Luxembourg ), imi zice ca clientii lui care cumpara de noi vin cu ele la 4-500 de k km si le dau la buy back. Hai sa iti arat ceva. Mergem in service si imi arat un Subaru BRZ cu 242.000 de km, venit la o revizie, parcat langa un STI cu un eleron cat o coada de balena albastra, sa moara toti dusmanii..
Cum arata BRZ ala , am ramas masca.
Lasa ca era intreg si ala mergea inca cu el, dar interiorul era ca nou.
Eh, ce viata au unii, fara copil biscuitor, fara labrador cu parul lung, fara nevasta care varsa cafea si din termos,
Oricum cu greu am gasit ceva.
Erau vreo 2 premium pe stoc in Luxembourg, cate una la fiecare dealer, gen de showroom, dar nu le lasau sub 40k, si nu prea vroiam sa platesc chestii de care nu imi pasa.
Faza naspa e ca mai dureaza cu livrarea. Merita totusi la o economie de 4 k sa astept o saptamana. Sa inchiriez o masina ma costa vreo 350.
Am mai fost si am vazut si un 2019 cu 30 k km. 27 k, incredibil. Zic bai frate, si cele mai valoroase masini tot pierd 40 % in 4-5 ani. Voi sunteti cu capul ? Ala cica - noi credem ca o sa o vindem. Zic hai la un test drive. Avea franele blocate de cat a stat nemiscata in lot... sigur o vindeti. O sa se intoarca roata, la alte marci sun deja masini pe stoc cate vrei, chiar si la subarui mi-au zis ca daca fac comanda acum vine in Octombrie...
Altfel foarte misto masina. Mi-a placut ca AC-ul nu era pe ecranul ala. Mai galagioasa un pic deca versiunea 2021+
In state Outback povery pack am auzit ca vine cu ecran mai mic si panel separat de AC, sau cel putin asa era, cica si acolo au inceput sa bage ecranul de 11 inch si pe versiunea de baza.
Daca bagua si o ventilatie in scaune ca in State, cred ca dadeam banii pe un premium. Dar asa, singura chestie interesanta pentru mine era trapa. ...
O sa vedem, sa speram ca e ok.