Nu va mai "certati", ca nu se rezolva nimic !
In urma acestei polemici, ma vad nevoit sa vin cu unele precizari, referitor la acest topic:
1. Intentia nu a fost niciodata de a crea acest topic la modul "scuipati aici" (Foreste, te-ai cam grabit cu concluziile
)
2. Ceea ce vreau este sa lamurim daca se poate aceasta problema, legata de motoarele diesel - daca in sine motorul diesel este prost, sau daca doar cateva dintre ele au probleme.
3. Nu vreau sa-i fac de c***t pe cei de la SMT, dar am pretentia sa se comporte profesionist si onest. Daca este o problema, sa o recunoasca si sa o rezolve.
Pana acum, concluzia mea personala este ca nu toate motoarele diesel de pe Forester au probleme.
Poate ca pana la urma nici nu este intr-adevar o problema, si tine de stilul de condus al fiecaruia, cu toate ca ma indoiesc profund de acest lucru.
Avand in vedere aceste aspecte, rog in continuare pe cei cu Forester Diesel care au probleme cu consumul de ulei sa se alature initiativei mele.
De asemenea, este binevenit si un feed-back de la cei care nu au aceasta problema. Cu cat sunt mai multi care nu au probleme, cu atat se va demonstra mai bine ca nu este o problema generala a motorului.
In acest caz, SMT va trebui sa ia in serios reclamatiile si sa faca o analiza mai atenta a acestor probleme, mai ales daca masinile sunt inca in garantie.
Asa cum am mentionat si in alta interventie, toate constatarile si recomandarile SMT trebuie facute in scris si documentat.
Momentan astept sa merg cu masina pentru o constatare, si vedem ulterior.