Salut la toti!!! Simt nevoia sa imi dau cu parerea,oricum sunt diferente mari intre tari ,da de cand am STI- ul ,imi place tare mult cum se uita lumea ,e super sentimentu ,acu ce sa zic ,daca ai o asa masina si te vezi cu altii la fel ,parca exista sentimentu ala de respect reciproc,"camaraderie",pasiune,respect.......intelegeti voi...da pe de alta parte sunt si multi figuranti... Pana acum ce am vazut ar fi: cei care au STI /uri ,ori sunt maturi,cu experienta,ori sunt copii de bani gata la care parintii le iau masini si le si platesc asigurarea( ca aici te cam rupe mai ales daca esti mai tinerel)Deci din ce am vazut daca ai ceva mai "tare" te cam saluti sau daca nu ,macar priviri mai lungi...Altfel,aici sunt super multe Subaru-uri pt ca e o masina foarte bine vazuta ++++din toate punctele de vedere.Asta din ce am vazut aici in FLorida,unde nu e zona de munte unde ai avea nevoie de4x4,apai in nord .., e nebunie.... Oricum asti pe aici sunt ciudati rau si nu prea-i vad eu sa se salute ..,.