M-au relaxat ultimele posturi ), va multumesc!
Hai sa va mai zic una, sa` va` amuzati !
Acum vreo 3 ani, ma intorceam acasa` seara tarziu pe autostrada` cu Suby care la vremea aceea era nou-nout, avea doar vreo 6000 km (deabea iesise din rodaj). Singur pe drum, undeva departe in afara orasului, rulam bland cu 100-110/h in primul rand ptr ca nu ma` grabeam, in al doilea rand de frica radarelor !
. Autostrada libera`, 2 benzi pe sens + banda` de ajutor. La un moment dat ma` depasete incet un Chevrolet Malibu, cam de prin anul 2000-2002, cu doua` blonde in el, blondele se uita` la mine (pareau ori pilite, ori drogate, oricum prea normale nu aratau), apoi vireaza` brusc dreapta si imi taie fata la mai putin de 3 cm de bara mea( daca` nu franam, ma` loveau)! Apoi ia un mic avans, imi mai pune vreo 2-3 frane puternice si fara` rost, apoi accelereaza` in draci, razand si uitandu-se in spate sa vada` ce isprava` au facut. OK, ma` dezmeticesc si accelerez, le ajung din urma` si ma` lipesc de bara lor din spate , dar nu le depasesc. Accelereaza si ele, accelerez si eu , si ajungem sa ne alergam unul pe altul pana` pe la vreo 180/h, unde am vazut ca Chevroletul lor nu mergea mai repede oricat se straduiau ele. Am stat asa in spatele lor vreo 15 km, pana cand am auzit un bum-poc-trosc la masina lor, apoi un nor negru de fum care iesea din motorul lor ca dintr-un avion lovit de gloante, si pierde din viteza` pana` se opresc complet pe marginea drumului. Le depasesc incet, ele ma` intreaba prin semne daca` nu am un celular ca sa` sune undeva (probabil ca sa cheme pe cineva in ajutor) ,eu le arat semnul international al soferului , si plec mai departe in treaba mea, fericit ca` suby a trecut prima lui proba` de foc !!!