Am hotarat sa urmam traseul Bucuresti-Pitesti-Horezu-Cerna-Baia de fier-Novaci-Ranca (aprox 280 km). Ramane sa stabilim cand si cum plecam. Am inteles ca mai multi pot pleca vineri dupa pranz (Stefan, StefanBV, TarOM, Dan). Daca majoritatea sunt pentru o plecare pe dupa-amiaza plecam toti atunci. Daca suntem impartiti decent putem pleca in doua reprize. Din nou, asta este valabil doar pentru cine vrea sa mearga grupat. Cine nu, poate sa mearga singur sau cum doreste. Deci, cine cand poate pleca? Intoarcerea o discutam acolo, sau la urmatoarea intalnire. Probabil vom urma acelasi drum.
Pentru mancare ramane sa vedem cum facem, dar pentru bautura am hotarat ca cine doreste pune 20 lei si mergem si luam diverse bauturi. Cine vrea sa mai aduca ce are pe acasa, foarte bine.
O sa ma interesez de cazare inca o data (parca 100 lei era pe camera pe noapte fara mic dejun si 110 cu mic dejun) si sa vad ce stim despre masa organizata de sambata, daca se poate, disponibilitate gratare etc. Ar trebui sa strangem banii pana la sfarsitul saptamanii viitoare, asa ca cine mai vrea sa se adauge pe lista, acum este momentul.
Va rog sa actualizati lista cat mai repede. Cea mai recenta varianta:
1.Mihai Florescu - 1 persoana
2.Stefan Cotarta - 3 persoane
3.Dan Pavel - 1 persoana
4.Gorady
5. Foreste
6.scuby ? inca sunt in tratative de concediu pentru data de 16
7. amidamaru
8. 2xGhe
9. ci1iz3n_x
10. Subi2.0XS
11 Si Cealalta familie se baga,cu sau fara copil - 2 persoane
12. stefanbv - 2 persoane
13. Marcelutza
14. nic
15. sabalsis72 adik Bogdan+1 persoana (probabil)...ok? - 2 persoane
16. tarOM - 1 persoana
Legat de promotionale etc. o sa ne interesam eu, Stefan si StefanBv de niste stegulete, dar in principiu fiecare ar trebui sa aiba un tricou (majoritatea stiu ca au deja tricoul subarufanclub). Nu este nimic obligatoriu oricum.
O sa repet ca sa fie bine inteles. Pentru cei care vor sa vina cu alta masina, nu este nici o problema, dar atunci cand vom merge in coloana si vom avea stegulete, sau la hotel in parcare cand facem pozele de grup, am rugamintea ca masinile sa stea mai retrase. Persoanele sunt primite cu multa caldura in grupul nostru. Sa nu se inteleaga gresit ca avem ceva cu oamenii.