Nu imi luati in nume de rau postarea offtopic, insa trebuiesc facute niste clarificari.
Dupa asta nu va voi mai deranja cu alte opinii, iar daca astea de pana acum deranjeaza si voi continua sa primesc pareri negative, probabil ca ma voi retrage de pe acest forum.
Nu sunt genul care sa imi sustin pana in panzele albe parerile si de regula accept criticile intemeiate, insa de data asta consider ca am dreptate.
Sincer, nu ma uimeste atitudinea prompta din partea unor oameni cu care de altfel, nu am avut nici o discutie pe tema asta!
De altfel, atitudinea asta de solidaritate neconditionata cu liderul formal al forumului, din punctul meu de vedere, este ceva ce eu nu o sa pot face niciodata. Daca am o parere sau daca nu mi se pare corect un lucru, reactionez. Este chiar asa de simplu.
Nu am vorbit nepoliticos, doar am contestat o afirmatie care mi-a zgariat urechile (se pare ca doar mie, oi fi io mai sensibil)
"1. cine vine cu alta masina va sta la sfarsitul coloanei si va parca la margine undeva. fara suparare, dar facem intalnire subaru-mitsu, nu intalnire intre prieteni cu toate masinile posibile."Era spus pe un ton imperativ de sef, desi a fost oarecum indulcit dupa aia.
"O sa repet ca sa fie bine inteles. Pentru cei care vor sa vina cu alta masina, nu este nici o problema, dar atunci cand vom merge in coloana si vom avea stegulete, sau la hotel in parcare cand facem pozele de grup, am rugamintea ca masinile sa stea mai retrase. Persoanele sunt primite cu multa caldura in grupul nostru. Sa nu se inteleaga gresit ca avem ceva cu oamenii."Marcelutza nu a avut nici o parere despre asta, desi poate era cazul.
"-Forumul a fost creat de pasionati ai marcii ( care apropos , nu aveau Subaru atunci ! ) , si pentru asta trebuie respectati"
[...] Din punctul meu de vedere Mihai si Dan au fost foarte indulgenti pana acum .TOTI de aici suntem mai mult sau mai putin pasionati ai marcii, insa asta NU ne asigura automat respectul altora. Nu am inteles talcul acestei afirmatii, poate doar aceeasi solidaritate nefiltrata de ratiune.
Ti-am inteles acum si punctul de vedere, sunt convins acum ca daca tu daca erai la butoane imi puneai pumnul in gura. Asa, uite ca ajung sa apreciez partea asta din atitudinea lui MihaiFlorescu
M-a preocupat acest subiect deoarece mi-am pus ceva sperante in iesirea asta si nu mi s-a parut corecta atat exprimarea lui MihaiFlorescu cat si gestionarea ulterioara a "disputei".
E o problema de principiu.
Cei care veneau in plus cu alte masini puteau fi abordati mai lejer, iar eu unul nu cred ca s-a fi bagat in poze aiurea. Daca pozele sunt problema.
NU m-am aprins pe alte teme, iar organizarea "dezorganizata" mi se pare ok. Daca va aduceti aminte,
iesirea in decor cu Yoyo a fost ad-hoc.
Deplasarea la un drum din asta mi se pare mult mai potrivita sa se faca
CU GRUPUL. Doar avem pretentia ca suntem un grup, nu? Si, cine stie, poate mai incolo chiar am putea fonda un club.
... poate a fost prea lung postul, o sa ma opresc aici.
Va multumesc.
PS:
@TarOM: Daca tie iti suna bine formularea:
"1. cine vine cu alta masina va sta la sfarsitul coloanei si va parca la margine undeva.", eu nu am ce comenta mai mult!
De alfel, nu voi posta mai mult de opinia asta. Nu am realmente ceva de impartit cu nimeni, cum ziceam mai sus, m-a zgariat pe ureche si am considerat ca nu e corect.
Dar, hai sa inchidem subiectul va rog, nu are rost disputa asta la nesfarsit. Am inteles in cele din urma ca omu' nu a vrut neaparat sa jigneasca pe cineva.
In alta ordine de idei, tarOM, nu e obligatoriu sa am dreptate, este doar ceea ce se numeste IMHO!