Din pacate cei de la Hotel Onix s-au dovedit a fi cam grosolani. Dupa ce in prealabil au confirmat pretul de 110 RON pentru camera dubla si disponibilitatea pentru intreaga capacitate a hotelului, singura lor precizare fiind aceea ca in cazul servirii mesei a la carte cum doream noi, timpii de asteptare ar fi mai mari. In momentul in care am facut solicitare pentru meniu pentru cina festiva si meniul standard, m-au sunat si mi-au spus ca in conditiile in care ramanem pe servirea mesei a la carte ei nu ne mai pot onora cererea. Sperand ca voi obtine un rezultat pozitiv si la un pret de bun-simt, le-am propus sa ne includa in pretul camerei si micul dejun cu bufet suedez. Raspunsul lor a fost ca, datorita produselor de inalta calitate fabricate chiar de domniile lor, la micul dejun servit de catre Hotel Onix se mananca excesiv, fapt pentru care un mic dejun costa 30 RON/pers si ar ridica pretul camerei cu mai mult de 70%, ajungand la 170 RON.
Am mai discutat la Hotel N T unde la fel ni s-a propus servirea mesei la comun. O alternativa poate nu la fel de luxoasa precum celelalte doua anterioare ar fi Cabana Sena. Am discutat cu domnul de acolo, nu are prententia sa servim masa in incinta lor, si avem si gratar la dispozitie, deci ne-am putea gospodari singuri.
Au unele review-uri negative, ce-i drept, insa majoritatea sunt legate de distanta mare fata de partia de ski, fapt care pe noi nu ne afecteaza deloc. Eu propun Sena ca si alternativa, o sa va rog sa imi confirmati daca si din partea voastra e ok. Eu cred ca drumul si atmosfera sunt cele care conteaza si nu neaparat hotelul.
Pretul nou este de 80 lei/camera/noapte fara mic dejun.
Voi returna diferenta cu prima ocazie celor care au achitat deja. Pentru restul, va rog in urmatoarele 2-3 zile sa realizati transferul intrucat rezerv camere decat pentru cei care platesc. Daca se razgandeste careva, va rog sa imi spuneti.
Camera Cine
1 Mihai & Dan achitat
2 Stefan Cotarta achitat
3 Ceilalti
4 Doomsnoopy
5 Sabalsis72 (Bogdan)
6 tar0M
7 Marcelutza achitat
8 gorady + pufulet
9 Tom
10 Marcelutza2 achitat
11 Subi2.0XS?