Hai ca ati dato in barfa... Am ajuns sa ne comparam SUA Vezi cat este un WRX... aprox. 18.000 euro! Adica mai ieftina decat 1.5 la noi! Cat este litrul de benzina in SUA? Cat este salariul...
Looks like a great Meet! Thanks for posting these pictures!
Ce frumuseti bah baiatuleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
A venit omu si cu lada frigorifica....Extraordinar de frumos.Cand o fi si la noi asea?
Frumos! Imi place bug eye-ul galben cu jante mov La noi in tara s-a creat ideea ca intalnirile astea cu masini sunt intre golani si baieti de bani gata. Cand se schimba aceasta conceptie, o sa creasca si listele cu participanti. Imi aduc aminte la intalnirea cu mitsu de la Ikea cum a venit la tine Serban un domn cu un Tribeca sa te intrebe ceva si parcase la distanta foarte mare, motivul fiind "sunt copiii cu mine si nu vreau sa vada ce e aici..." de parca era MISA in desfasurare si nu o intalnire cu masini frumose ce ar fi putut fi atractiva chiar si pentru cei mici.Dar hai ca o dam in altele si ii stricam omului subiectul. Ma bucur ca ai participat si ne-ai reprezentat. Se vede stickerul bine in poze Da-mi un mesaj privat cu programul daca il ai.Salut Mihai! Mare adevar ai zis ,dar e de datoria noastra sa schimbam mentalitatea asta.Generatia noastra va trebui sa faca o schimbare.Mi-a facut mare placere sa am sticker-ele pe masina Merci!
De ce ati dat jos numerele pe fata
Quote from: stefanbv on November 16, 2011, 15:31:45 PMHai ca ati dato in barfa... Am ajuns sa ne comparam SUA Vezi cat este un WRX... aprox. 18.000 euro! Adica mai ieftina decat 1.5 la noi! Cat este litrul de benzina in SUA? Cat este salariul... Nu recomand sa te uiti pe iwsti.com la STI de vanzare, o sa ai probleme cu inima!S-a vandut unul din 2007 cu mile f putine WRB, la 18k $, omu se muta in Europa si vroia sa il dea repede