hmm ce bine a iesit acu imi dai idei...
frumoasa masina. dar nu inteleg ce utilitate are bara pusa intre stilpi? vad ca ai un costum agatat in masina, ai pus bara sa poti transporta mai multe costume sau sa aiba de ce sa se tina pasagerii spate?
a mea e facuta pt all go and no show...
aha credeam ca e un fel de roll bare
O barna de lemn nu era mai usoara?
...no las ca atunci import de la Moeciu... ca si ada cade padurea pe casa
Quote from: draculasti on December 07, 2011, 03:49:39 AM...no las ca atunci import de la Moeciu... ca si ada cade padurea pe casa Atunci ai grija` unde parchezi masina, sa nu fie prea aproape de padurice ca` daca` cade un copacel pe eleronul ala frumos din spate, ti-l rupe !! Si totusi , ................................................. poate te mai razgandesti cu plecarea
Quote from: Adi-Canada on December 07, 2011, 03:57:22 AMQuote from: draculasti on December 07, 2011, 03:49:39 AM...no las ca atunci import de la Moeciu... ca si ada cade padurea pe casa Atunci ai grija` unde parchezi masina, sa nu fie prea aproape de padurice ca` daca` cade un copacel pe eleronul ala frumos din spate, ti-l rupe !! Si totusi , ................................................. poate te mai razgandesti cu plecarea Nu te razgandi... te asteptam acasa!