2007 IMPREZA WRX STI
Subaru club Romania

2007 IMPREZA WRX STI

celalalt

Răspuns: 2007 IMPREZA WRX STI
« Reply #260 on: December 17, 2011, 00:48:38 AM »
Sambadi haz a proablem....

« Reply #261 on: December 17, 2011, 01:06:33 AM »
Bai daca nu ati umplut topicul omului cu teorii de viata de m-ati omorat.   ...............................
El  a inceput  !!!!!   >:(
Sambadi haz a proablem....
Io ?   ???   No problem    8)!!! Io`s    happyyyy     ;D  ;D!!!!!!!!!
« Last Edit: December 17, 2011, 01:09:01 AM by Adi-Canada »
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

2xGhe

• *
  • 1806
  • Pentru fani, nu pentru bani!!!
« Reply #262 on: December 17, 2011, 01:26:08 AM »
Iulian, stai acolo ca venim la tine!
Pentru FAAAAANi nu pentru bani!

draculasti

« Reply #263 on: December 17, 2011, 02:03:51 AM »
Frumos, frumos o sa ramai cu amintiri placute dupa ce o sa vii acasa... Ca la noi se traieste cu imaginatia la maxim, realitatea insa ne omoara. Si eu am stat 2 ani in Israel si inca mai regret ca m-am intors... Poate tragi tu concluziile... ;) :D ;D

...las ca discutam la vara , la o bere ;)

draculasti

« Reply #264 on: December 17, 2011, 02:07:32 AM »
Oricum felicitarile mele pt participare la concurs, te-ai descurcat onorabil zic eu... ;D :D
Multumesc de urari!
...da a fost bine, se putea si mai bine, dar trebe sa ma stapanesc si s-o iau progresiv,sa invat din greseli ... sunt la inceput si sunt multe de invatat.. ;)

draculasti

« Reply #265 on: December 17, 2011, 02:09:00 AM »
Frumos, frumos o sa ramai cu amintiri placute dupa ce o sa vii acasa... Ca la noi se traieste cu imaginatia la maxim, realitatea insa ne omoara. Si eu am stat 2 ani in Israel si inca mai regret ca m-am intors... Poate tragi tu concluziile... ;) :D ;D
Cred ca`  e incurabil,  am incercat si eu sa ii schimb ideile, dar fara` prea mult succes.    :(   >:(Cred ca`  tot varianta cu legatul de calorifer ramane cea mai buna`  ! Sper totusi sa`  isi ia bilet deschis,  asa mai are o sansa` !   ;D  :D

.... ;) :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)...

draculasti

« Reply #266 on: December 17, 2011, 02:12:45 AM »
Ale tineretii valuri... Si o sa-i mearga bine o perioada,pana termina banii si apoi sa vezi suspine... :( :'( E proverbul ala romanesc, da-i Doamne romanului mintea cea de pe urma...
Sper sa`  aibe multi,  ca sa` il tina`  in viata`  cat mai mult timp. Dupa` ce se termina`,  Dumnezeu cu mila.   :'( Sper sa` ii mai fie valabil  biletu` !!  :(

....no amandoi ( subidan), sunteti super simpatici! ;), va multumesc ! ;)...no problem , am "conexiuni " SUS-..puse!! ;) ;) :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D

draculasti

Răspuns: Rspuns: 2007 IMPREZA WRX STI
« Reply #267 on: December 17, 2011, 02:20:43 AM »
Bai daca nu ati umplut topicul omului cu teorii de viata de m-ati omorat. Iulian, e simplu tata: daca vrei acasa te asteptam cu drag, daca nu vrei, ne vedem si vorbim pe net.

Pana una alta, hai sa vorbim de masini. Si daca te vei intoarce, poate reusesti sa ne inveti si pe noi ce ai invatat tu acolo si poate facem un autocross la BV sa aratam ca se poate. Bafta multa cu masinuta in continuare!

...respectele melle Mihai!! ;)
...ma repet , dupa cum zici si tu: NOI TREBE SA FACEM SCHIMBAREA IN ROMANIA!! ASA CA, CU CELE INVATATE AICI TIMP DE 12 ANI O SA AM GRIJE SA PUN IN PRACTICA ACASA, IAR DACA FACE FIECARE LA FEL VA FI BINE! ;)
...astea fiind spuse, hai sa discutam de minunatele noastre masini ;) ;D

draculasti

« Reply #268 on: December 17, 2011, 02:23:11 AM »
Vorbeam cu Bryan (Subaruman5) si cu Iulian, poate facem o intalnire in Poiana Brasov cand vin amandoi la anul in tara.
Ramane sa mai discutam, ce zici Mihai?
...va rog sa aveti in vedere si "deschiderea " de la Moeciu.. ;) ;D

draculasti

« Reply #269 on: December 17, 2011, 02:23:58 AM »
Intalnirea va fi la Moeciu, dar de acolo...Rasnov...Poiana!  ;)
+100  ;)

draculasti

« Reply #270 on: December 17, 2011, 02:28:17 AM »

....+1000 ;) :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Clau' sa stii ca nu am mai apucat sa scot capacele alea de la proiectoare(defapt m-am uitat sa vad care e treaba , ..cum ai zis tu , a fost simplu..),pe timpul cursei.Ma gandeam sa fac un project..cu niste tuburi flexibile care sa trimita aer la etriere.Am vazut ceva pe net gata facute da ..$$$,mult man, mult ;)

« Reply #271 on: December 17, 2011, 02:49:44 AM »
Buna`  idee !   Asa  vin si eu !!   8)

......................>>>  NOI TREBE SA FACEM SCHIMBAREA IN ROMANIA!! ASA CA, CU CELE INVATATE AICI TIMP DE 12 ANI O SA AM GRIJE SA PUN IN PRACTICA ACASA, IAR DACA FACE FIECARE LA FEL VA FI BINE! ;)
...astea fiind spuse, hai sa discutam de minunatele noastre masini ;) ;D
Cu schimbarea am incercat si eu,  dar e pierdere de timp, mi-e prea scurta`  viata  (  ................ parerea mea)   :(
Ok,  despre masini  ,...............  wruuuummmm,  wrrrruuuuummmmmmmmmmmmmm  ..............    :D   :D
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

draculasti

« Reply #272 on: December 17, 2011, 02:55:28 AM »
AUTOCROSS BANK ATLANTIC , SUNRISE FLORIDA 12-11-11

« Last Edit: December 17, 2011, 03:00:57 AM by draculasti »

« Reply #273 on: December 17, 2011, 05:36:13 AM »
Ne place , ne place ,  multumim mult  !!! :)
Mai vrem, fara` numar,  fara`  numar  !!   ;D
« Last Edit: December 17, 2011, 05:45:28 AM by Adi-Canada »

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #274 on: December 17, 2011, 12:44:45 PM »
AUTOCROSS Poze slideshow

http://youtu.be/xBmsbi3kaNY

....dragi prieteni sper sa va placa pozele... ;)!!

Si eu care am crezut ca i-am dat de cap cu tine  :D

[iutub]
&feature=youtu.be [/iutub]

draculasti

« Reply #275 on: December 17, 2011, 19:14:53 PM »
Multumesc Paul  ;)...inca o  data.. ???

....dragi prieteni va doresc vizionare placuta!

&feature=youtu.be [/youtube]

« Last Edit: December 17, 2011, 19:17:51 PM by draculasti »

malakay

• *
  • 4765
  • IMPREZA GC8
    • www.proalex.ro
Rspuns: 2007 IMPREZA WRX STI
« Reply #276 on: December 18, 2011, 00:21:24 AM »
felicitari cu ce ai filmat in masina tot cu go pro hd ??
Straights are for fast cars, corners are for fast drivers. - Colin McRae

draculasti

Răspuns: Rspuns: 2007 IMPREZA WRX STI
« Reply #277 on: December 18, 2011, 00:42:33 AM »
felicitari cu ce ai filmat in masina tot cu go pro hd ??
salut ! Multumesc!
Am filmat cu GoPro Hero2 HD,super tare ,imi place  ;) :D ;D

« Reply #278 on: December 18, 2011, 20:46:02 PM »
Pot sa primesc de "Mos" remorcuta micutului MR2 ? Jur ca am fost cuminte tot anul... Oauuu ce pot sa mai zic decat ca "am vazut si romani feiciti..." Ce anturaj (parteneri de drum) dragut, dar a dat D-zeu sa vad si o groapa si drum si in SUA (e drept fie ea si in parcare ;)), super filmare si jos palaria... ;D ;D

draculasti

« Reply #279 on: December 18, 2011, 22:26:31 PM »
Sorry man...pt remorcuta! Intradevar e o mare realizare pt mica noastra echipa,a venit la pachet cu MR2-ul,care inainte sa ajunga al noi in team,a castigat numeroase premii locale si nationale la categoria ei..are "pedigree" ;)
Oricum ,multumesc Divinitatii ca ma ajutat sa ma bucur de micile placeri ale vietii ,unul dintre vise devenite realitate! Doresc la toti sa se implineasca visele! ;)