Bai daca nu ati umplut topicul omului cu teorii de viata de m-ati omorat. ...............................
Sambadi haz a proablem....
Frumos, frumos o sa ramai cu amintiri placute dupa ce o sa vii acasa... Ca la noi se traieste cu imaginatia la maxim, realitatea insa ne omoara. Si eu am stat 2 ani in Israel si inca mai regret ca m-am intors... Poate tragi tu concluziile...
Oricum felicitarile mele pt participare la concurs, te-ai descurcat onorabil zic eu...
Quote from: subidan on December 16, 2011, 19:49:49 PMFrumos, frumos o sa ramai cu amintiri placute dupa ce o sa vii acasa... Ca la noi se traieste cu imaginatia la maxim, realitatea insa ne omoara. Si eu am stat 2 ani in Israel si inca mai regret ca m-am intors... Poate tragi tu concluziile... Cred ca` e incurabil, am incercat si eu sa ii schimb ideile, dar fara` prea mult succes. >:(Cred ca` tot varianta cu legatul de calorifer ramane cea mai buna` ! Sper totusi sa` isi ia bilet deschis, asa mai are o sansa` !
Quote from: subidan on December 16, 2011, 20:20:28 PMAle tineretii valuri... Si o sa-i mearga bine o perioada,pana termina banii si apoi sa vezi suspine... E proverbul ala romanesc, da-i Doamne romanului mintea cea de pe urma...Sper sa` aibe multi, ca sa` il tina` in viata` cat mai mult timp. Dupa` ce se termina`, Dumnezeu cu mila. Sper sa` ii mai fie valabil biletu` !!
Ale tineretii valuri... Si o sa-i mearga bine o perioada,pana termina banii si apoi sa vezi suspine... E proverbul ala romanesc, da-i Doamne romanului mintea cea de pe urma...
Bai daca nu ati umplut topicul omului cu teorii de viata de m-ati omorat. Iulian, e simplu tata: daca vrei acasa te asteptam cu drag, daca nu vrei, ne vedem si vorbim pe net. Pana una alta, hai sa vorbim de masini. Si daca te vei intoarce, poate reusesti sa ne inveti si pe noi ce ai invatat tu acolo si poate facem un autocross la BV sa aratam ca se poate. Bafta multa cu masinuta in continuare!
Vorbeam cu Bryan (Subaruman5) si cu Iulian, poate facem o intalnire in Poiana Brasov cand vin amandoi la anul in tara.Ramane sa mai discutam, ce zici Mihai?
Intalnirea va fi la Moeciu, dar de acolo...Rasnov...Poiana!
Iulian, stai acolo ca venim la tine!
......................>>> NOI TREBE SA FACEM SCHIMBAREA IN ROMANIA!! ASA CA, CU CELE INVATATE AICI TIMP DE 12 ANI O SA AM GRIJE SA PUN IN PRACTICA ACASA, IAR DACA FACE FIECARE LA FEL VA FI BINE! ...astea fiind spuse, hai sa discutam de minunatele noastre masini
AUTOCROSS Poze slideshow http://youtu.be/xBmsbi3kaNY....dragi prieteni sper sa va placa pozele... !!
felicitari cu ce ai filmat in masina tot cu go pro hd ??