Am cautat eu pe net... mai bine nu o faceam.. pe ebay sunt 350 + transport setul de 2 bucati simple Bride sau Recaro si ajunge pe la 600 pentru unele albastre cu imprimeu-ul bride. Toate din fibra de sticla/plastic. Cele din carbon sunt de la 600-800 in sus bucata. Transport catre Romania 380$. Cred ca mai pe la vara imi fac un cadou asa. Nu sunt inclusi suportii.http://www.ebay.com/itm/BRIDE-VIOS-LOW-MAX-RACING-SEATS-BLACK-FRP-BLACK-CLOTH-/250956120854?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3a6e268316
Se poate sa scrie si in chineza pe eticheta...Le poti deosebi?
Ii sta mai bine la Moeciu!
Subscriu!
Va fi ,in curand.. ..a trebuit sa dau drumul la caldura pt prima data,in dimineata aia au fost 4-5 grade celsius la ora 7am...deci o obisnuiesc treptat cu temperaturi scazute..
Quote from: stefanbv on January 17, 2012, 19:50:40 PMIi sta mai bine la Moeciu! Quote from: paulwhp on January 17, 2012, 20:00:58 PMSubscriu! Eu sant in total dezacord , draculasti stie de ce !
Paul,... Stiu ca o sa boscorodesti... ,dar iar nu imi iese figura cu urcatul filmelor...stii tu ...
Bravo man, parca ai prins mai mult tupeu /applause!!
Quote from: 2xGhe on January 17, 2012, 21:30:57 PM Bravo man, parca ai prins mai mult tupeu /applause!!Cred ca de la scaun