Buuun.. de fapt nu prea bun.
Multumesc malakay si carcozep pentru piese in primul rand!!! (ansamblu de UK si ansamblu de EU complete, fara sa imi ia un ban pe ele)
Sa revenim. Mai de rahat nici nu se putea. Pe masina am avut un motor care nu era de subaru, drept urmare au fost date alte gauri in suport si confectionata o piesa (un S) mai subtire decat cel din imaginile de mai sus, care s-a rupt. Nefiind original motorul, firele au fost legate direct si nu s-a mai folosit mufa. Lipseau si niste bucse, motivul pentru care s-a si rupt acea piesa de metal.
De pe ansamblul de UK nu am putut folosi motorul fiindca se prinde altfel si invarte invers, iar suportul este pe dos evident. In schimb, bratele au bucsele bune si acelea pot fi mutate.
Am vrut apoi sa pun direct ansamblul de la carcozep, cu bratele care au bucsele bune de la malakay. Dar fiind ansamblu de Blob eye, exista prinderea pe centru in sus, in loc de in fata, asa ca am revenit la suportul meu pe care am pus motorul de la carcozep de 2004 si niste brate cu bucse de pe ansamblul de la malakay, identic cu toate modelele.
Astazi am reusit sa pun pe masina mareata realizare sperand sa termin chinul. Am pus si mufa de pe ansamblul de UK si la momentul cel mai asteptat s-au intamplat urmatoarele:
- motorul invarte in continuu cat timp cheia este in contact, chiar si fara contact pus, doar pe pozitia la care am ceasul aprins. Nu raspunde deloc la comenzile date de maneta din interior, nici ca viteza, nici la oprire, nici la intermitent. Firele au fost legate pe culori, s-au potrivit toate la fix, au fost izolate bine si separate sa nu existe nici cea mai mica sansa de contact.
- bratul care face legatura intre motor si restul sistemului sare din nuca
WTF?! Sincer mi-a cam ajuns cu subaru asta. Am consumat efectiv 3-4 zile din viata incercand sa repar doar porcaria asta, si deja nu mai am timpul, nervii si banii sa fac mentenanta la o masina pentru care nu se gasesc piese decat peste mari si tari, acum cand am nevoie de o masina spatioasa pe care sa ma bazez mai mult ca oricand...