Am un Subaru Forester 2l Turbo GPL din 2001 si am o problema la motor si poate cineva a avut acelasi lucru. Masina nu vrea sa accelereze decat foarte greu, ca si cand nu mai are putere pompa de benzina, urca foarte greu in ture si incepe sa urce usor in ture numai cand pedala de acceleratie este apasata pana la fund dar nici asa nu are putere, in panta scade viteza si turele, masina are cutie automata si are aceleasi probleme si pe gaz, pe gaz parca merge si mai prost.
Am fost cu ea la un garaj si a demontat tot ce se putea demonta, au constat ca daca strang returul de benzina de la pompa de injectie masina merge binisor, au verificat supapa care este inaintea injectoarelor si este ok. Am fost cu ea la Subaru si dupa ce am platit o suma considerabila ptr constatare mi'au dat o lista care costa in totalitate 5400 RON si mi'au spus ca trebui schimbate garniturile ca intra ulei nu stiu pe unde dar nu are legatura dupa parerea mea pentru ca nivelul e constant si nu consuma si mi'au spus ca nu apar erori de diagnosticare si ar trebui schimbate bobinele si toate 4 bujiile, cu alte cuvinte mai ramanea sa schimb segmentii si cuzinetii si aveam motor cota 1. Ei au spus ca nu apar erori la diagnostic, apare doar sonda Lamda care are probleme dar nu are ca reactie ce se intampla, a mai intampinat cineva aceasta problema la Subaru?