Ignition plug wires - OEM vs Aftermarket
Subaru club Romania

« on: August 30, 2011, 13:04:17 PM »
Servus,

Citesc de un timp o serie de forumuri de prin US si vad ca exista pareri pro si contra in vederea schimbarii setului OEM, Ignition.

Sunt o serie de companii ce ofera acest aftermarket cum ar fi:

1. Rallitek

2. Magnecore

3. NGK

etc.

Dintre cei ce au mai multa experienta in Subaru tweaking exista cineva ce ne poate impartasii parerea / sfatul sau in legatura cu aceasta optiune? :)

Thanks.

What I am doing?
I am looking to stuff through a scope.

Răspuns: Ignition plug wires - OEM vs Aftermarket
« Reply #1 on: October 31, 2011, 19:18:32 PM »
Ok...daca cu primul post nu prea am avut success atunci incerc asa.  Trebuie sa ma decit intre urmatoarele ground kit-uri:

1. http://www.ebay.com/itm/330578744502?item=330578744502&viewitem=&sspagename=ADME:X:AAQ:MOTORS:1123&vxp=mtr

si

2. http://www.ebay.com/itm/JDM-HKS-RACING-PERFORMANCE-GROUNDING-GROUND-CABLE-WIRE-KIT-PURPLE-UNIVERSAL-NIB-/220870184109?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item336ce38cad

Ceva idei? sau dau cu banul ca in majoritatea cazurilor? :D...

What I am doing?

George

• 757
« Reply #2 on: October 31, 2011, 21:47:14 PM »
pai te-as ajuta cu cea mai mare placere. doar ca la nivelul meu de modificari am pastrat stock :)

MihaiFlorescu

• *
  • 14041
  • Life is too short to drive a boring car!
Rspuns: Ignition plug wires - OEM vs Aftermarket
« Reply #3 on: October 31, 2011, 22:17:47 PM »
Daca mergi pana la urma pe un ground kit, atunci HKS trebuie sa fie alegerea. Cat despre fisele pentru care ai deschis subiectul, nu prea stiu pe cineva care sa fi ales altele decat stock. Stiu ca se ai schimba pe modelel vechi de impreza GC sau Legacy, primul model. In rest toti pastreaza stock.

Răspuns: Rspuns: Ignition plug wires - OEM vs Aftermarket
« Reply #4 on: October 31, 2011, 23:52:05 PM »
Daca mergi pana la urma pe un ground kit, atunci HKS trebuie sa fie alegerea. Cat despre fisele pentru care ai deschis subiectul, nu prea stiu pe cineva care sa fi ales altele decat stock. Stiu ca se ai schimba pe modelel vechi de impreza GC sau Legacy, primul model. In rest toti pastreaza stock.

Hmmm....primele mi se par mai "serioase" ca si contructie.

Ma rog, stiu ca Tom avea pe masina HKS asadar cumva ar trebui sa adaug +1 pt HKS.

Mai astept un pic pana pe 10 nov, daca tot le iau macar sa-mi mai aduc si ceva outfit de la subaru.com :-P ca si cadou de Mos Craciun :D...

Am vazut ceva reduceri pe la haine / tricouri.

Thanks pt raspunsuri by the way.

What I am doing?

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #5 on: October 31, 2011, 23:58:34 PM »
Ai de drum pe la Unchiu` Sam?
No school, no job, no problem!

Forester SG5 Cross Sport JDM
Forester SH SX

« Reply #6 on: November 01, 2011, 00:12:09 AM »
Nope...am un prieten acolo pe care-l folosesc in fiecare an de Mos Craciun...adica pe la jumatatea lui Nov ca sa si vina coletul inainte de nebunia standard mioritica din vama de sarbatori.

What I am doing?