thx pentru lamuriri.
Look-ul spartan nu mi se pare o pierdere, chiar un avantaj, mai ales ca nu vezi prea multe pe strada.
Legat de consum, vroiam sa stiu mai exact la ce sa ma astept. IN mare stiam ca e o pierdere dar nu stiam unde sa ma incadrez. Stiu ca e greu de incadrat intr-o categorie ca si consum.
Mi se pare normal sa consume mai mult ca un tiguan cu motor 2.0 diesel si cu tractiune "cica" 4x4. La fel de normal mi se pare sa consume mai putin ca un 3.5 diesel sau ceva echivalent. INsa mi se pare un consum destul de mare pentru ce performante ofera. La modelul anterior, pe care il detin cativa colegi de birou, mi se pare un consum justificat pentru 160 de cai, cei drept pe cutie manuala.
Insa la modelul asta mi se pare ca il trage in jos cutia. Oricat de mult imi doresc eu o automata, schimba lent si consuma mai mult, desi are marele avantaj al fiabilitatii.
Totusi aici m-am lamurit cat de cat.
insa vroiam sa stiu mai multe date despre ce inseamna intretinerea la nr asta de km.
La orice masina exista un tabel al intretinerii. Mai mult sau mai putin la un anumit numar de km se schimba distributia, kit ambreiaj and stuff.
Asta vroiam sa stiu, la ce sa ma astept de la numarul asta de km in colo. TOt nu imi e clar ce sistem de abreiaj/inlocuitor are cutia automata si la cati km necesita inlocuire (nu ma refer aici la intretinerea cutiei cu schimbul de ulei din 30 in 30 de mii )
Restul care sunt consumabile nu le iau in calcul, cauciucuri and stuff.
thx.