Va salut
As vrea si eu sa ma alatur comunitatii voastre si ma tenteaza sa cumpar un Forester 2.0 AT . Asta mai precis ;
http://olx.ro/oferta/subaru-forester-ID4O1n2.html#0e81d2ca5dSunt fan benzina si hater de diesel
si as cam vrea pentru o masina de genul asta sa ma lenevesc si sa iau una cu cutie automata . In mare am citit pe aici despre ele , sunt incantat ca nu vad oameni care sa se planga de fiabilitate iar restul nu ma intereseaza . Consumul pare ok si nu are cum sa ma sperie pentru ca masina mea actuala e o Alfa GT 3.2 V6 care suge 20 in oras iar masina economica nu am mai avut de multi ani , celelalte fiind tot masini sport insetate .
Amortizoarele care zice lumea ca ar fi scumpute nu le schimb des asa ca merita investitia , cu cutia nu stiu ce sa cred , vad ca unii zic ca ar fi cam puturoasa . Nu ma astept sa rupa asfaltul dar daca ati binevoi sa imi spuneti impresiile voastre despre motorul/cutia asta v-as ramane recunoscator .
Nu stiu daca masina din anunt e a cuiva de pe aici , nu am vazut-o la sectiunea dedicata prezentarii masinilor userilor dar poate o stie cineva si imi poate da detalii .
Daca totul decurge bine si devin posesor de forestiera v-as ruga sa ma indrumati si catre un service unde sa fac reviziile ( in Bucuresti preferabil ) pentru ca stiu ca nu e bine sa isi bage nasul orice neavenit . Suntem patiti cu mecanicii de Alfe si la randul nostru recomandam doar cativa baieti care stiu intr-adevar cu ce se mananca .
De asemenea daca stiti altul care sa fie in stare buna si la pret decent va rog sa imi spuneti . Neaparat benzina si automat .
Va multumesc si sper sa ne vedem si la o intalniri