Neata buna tuturor si bine v-am gasit!
Dupa ce mi-au trecut prin cap mai intai Toyota Land Cruiser si Nissan Patrol, apoi Toyote rav 4, Honde CR-V, Dustere, Forduri Kuga, Nissan Qashqai, Suzuki Grand Vitara, in cele din urma am renuntat pe rand la toate in favoarea unei iubiri neimpartasite, Subaru. N-am condus vreodata asa ceva si cu toate astea are ceva care ma atrage in mod inexplicabil. Eheeei, cand eram tanar ficior, in timp ce ma dadeam cu loganelul meu credincios, tot trageam cu coada ochiului la cate'o impreza care torcea mandra prin oras. Desi-mi placea masina, nu mi-a trecut vreodata prin cap c-am sa-mi doresc asa ceva. Iete ca mi s-a pus pata, iar defectul meu major e ca daca ma apuca damblaua nu ma las pana n-o duc la capat, indiferent de consecinte. Si daca pana-n patruj'de ani tot pui deoparte, cand naiba te mai ocupi de cheltuit? Cand te duci la doctor?
Asadar Subaru sa-i ramana numele
Asta e clar. Acum ramane sa ma decid asupra unor chestiuni de "finete" cum ar fi de unde-l cumpar, la ce bani...
Iar daca pe vremuri ma intorceam dupa Impreza, acum m-am hotarat la Forester.
Am scormonit bine pe forumul vostru (apropos, ma bucur sa salut niste vechi cunostinte de pe alte forumuri de care aproape ca uitasem - sinapse, dc...
) si-am ajuns la concluzia ca mi-ar prii un forester 2.0 benzina, cutie automata.
Asta-i tot ce-am inteles pana acum. Inca reprezinta o nebuloasa chestii de genul SH, SJ, SG, dar aprofundez cu sarg.
Ce ma dispera pur si simplu e faptul ca daca pui anul fabricatiei 2010-2011 si dai serci, nu gasesti nimic in Romania. N-ai variante, n-ai ce sa compari. La nemtalai am gasit o gramada. Problema e ca nu ma duc de capul meu sa cumpar un subaru, ca nu vreau sa iau vreun cotet pt. gaste. Vad foarte multi ca-si iau masini fabricate-n 2009. Cu toate astea masinile arata impecabil. Habar n-am cum merg si de aici si mirarea mea legitima. Chiar asa de bune sunt masinile astea, mai nene?
Normal ca as prefera sa dau 9-10 000 pe o masina. Dar daca as gasi ceva ok, nu m-as da inapoi sa dau 15 000 sau peste.
Mai sap pe forum, ma mai acomodez cu ideea si va mai stresez.