Cu 6000 euro bugetul total nu prea m'as baga la vreun XT
Legat de problemele de mai sus:
Capac spalator - cod 86636SA230LR - 150-200 ron
Spalator - cod 86636SA210 - 300-400 ron
Becuri xenon - 400-500 ron/perechea
Cu proiectorul cazut ... nu sunt prea multe care'ar putea ceda, vezi in poza de mai jos. Proiector nou (ale mele erau sparte ambele de cand am cumparat masina in 2013) - in jur de 400 ron/bucata
Problema mai nasoala ar putea fi cu rulmentul ala de ambreiaj, eu am inlocuit in primavara ambreiajul si al naibii sa fiu daca s'a auzit ceva.
Sonda lambda e si aia 400-500 ron. Mai dubios e la ce service'uri a apelat omul de orice i s'a montat a fost cu probleme (ambreiaj, sonda etc) si e riscul sa le iei tu iar la rand si vor costa serios
Antigelul nu trebuie sa se vada neaparat in vasul de plastic de langa radiator, din fata soferului, ca sistemul sa fie in regula.
Verificarea nivelului se face, cu motorul rece, desfacand capacele astea
Vezi ce mai gasesti cand o urci pe elevator si care e pretul la care va intelegeti. Eventual revino cu constatarile de la elevator, mai afli ce cheltuieli ar implica si te decizi.
XT'ul e o masina misto, eu o am de 4 ani/35k km si nu prea gasesc cu ce as inlocui'o fara vreo 20k, dar pe langa cei 9.2k euro platiti la achizitie (88k km atunci) cred c'au mai intrat inca 5k in ea, fara a face arogante (excluzand consumabilele - revizii, pneuri). Totusi toate cheltuielile nu au fost urgente, nu a picat nimic, toate le'am facut preventiv