Salutare tuturor fanilor si posesorilor de Subaru.Dupa 3-4 luni de cautari am achizitionat,in sfarsit,dupa ani de visat la el, un Forester.Sincer sa fiu mi-as fi dorit un 2.0XT dar nu am gasit nimic in comparatie cu anii trecuti cand mai erau cateva de vanzare.Masina are motorul 2.0 benzina, are 266000km dar arata impecabil interior si exterior.Am achizitionat-o de la unic proprietar de aceea nu m-au interesat km atata timp cat stiu ca sunt reali, verificati de cartea service.
Motorul merge relativ bine desi inclin sa cred ca am niste probleme cu supapele dar deocamdata nu ma deranjeaza.I-am montat instalatie GPL,Landi Renzo, plus un kit protectie supape .
O problema ar fi oglinda laterala stanga care o ia razna cand vor muschii ei ,adica se rabateaza maxim spre botul masinii, se da peste cap, habar nu am de ce.
Daca e cineva care stie care ar fi problema il rog sa ma ajute.
In rest masina e ok, din pacate nu ma pot bucura pe deplin de ea deoarece am permisul suspendat,conducere ansamblu autovehicule(auto+ remorca) fara permis categorie corespunzatoare,dosar penal, o marlanie ,excez de zel din partea politaiului, asa ca stau si dirijez nevasta din dreapta momentan.
Va multumesc pentru atentie si daca ma puteti ajuta cu problema oglinzii ar fi excelent.