Salut ! Cred ca aici e locul potrivi pt a posta info legate de activitati sportive cu suby....asa ca o sa incep cu ceea ce fac eu , Autocross.Mai am ceva info adaugate dar la capitolul "jurnal de bord / 2007 impreza wrx sti,totusi cred ca aici e mai potrivit( ..astept si parerea moderatorilor, daca am gresit , scuze si astept recomandari).
Ok , ...Am inceput sa particip la Autocross acum 4 editii. Am inceput cu o Mazda Miata 91, preparata pt Autocross ( suspensii, frane,motor,....etc), pe care concuram 3 soferi...Eu aveam deja suby-ul, dar imi era teama sa nu il stric..pt ca nici nu am experienta... :-\Miata era deja prea fortata asa ca am hotarat sa intru cu suby, mai mult din dorinta de a-mi cunoaste masina, si ce se poate face cu ea la asa evenimente..Am inceput fara nici o modificare , nici macar roti, jante, etc...Primul eveniment a fost super , dar am fost si "morcovit"
, ca aveam cauciucuri varza si jante pe 18.Oricum nu trag pt puncte , doar pt o mai buna indemanare , cunoasterea masinii, ....poate mai incolo , dupa ce am mai multe experienta.