Total Members Voted: 43
Voting closed: November 07, 2011, 08:42:33 AM
eu plec din Bucuresti vineri in jur de ora 16, prin urmare voi ajunge seara tarziu, 9-10 nu stiu....! vorbiti , va rog si pentru mine la pensiune ca vin mai tarziu sa-mi iau camera si .... eventual poate mai ramane si ceva de mancare pentru noi?! multam
Quote from: maximus on January 19, 2012, 13:33:26 PMeu plec din Bucuresti vineri in jur de ora 16, prin urmare voi ajunge seara tarziu, 9-10 nu stiu....! vorbiti , va rog si pentru mine la pensiune ca vin mai tarziu sa-mi iau camera si .... eventual poate mai ramane si ceva de mancare pentru noi?! multamMcDonald`s te asteapta mereu!! Programul este ok... sa vedem ce o sa se respecte din el...
O sa ninga putin, dar nu o sa se depuna mare lucru. Probabil peisajele vor fi frumoase si drumurile curatate. E bine!
Quote from: MihaiFlorescu on January 19, 2012, 21:54:28 PMO sa ninga putin, dar nu o sa se depuna mare lucru. Probabil peisajele vor fi frumoase si drumurile curatate. E bine! e bine si asa ......unde mai sunt troienele de altadata.
Quote from: gorady on January 19, 2012, 21:56:29 PMQuote from: MihaiFlorescu on January 19, 2012, 21:54:28 PMO sa ninga putin, dar nu o sa se depuna mare lucru. Probabil peisajele vor fi frumoase si drumurile curatate. E bine! e bine si asa ......unde mai sunt troienele de altadata. In Bulgaria
Dupa calculele mele ar trebuie sa fie 16 masini maine dimineata.