Ca tot s-a vorbit la intalnirea locala din Bucuresti despre faptul ca trebuie sa incepem planificarea si sa decidem locatia, declar sesiunea de discutii pe tema intalnirii aniversare deschisa. Sunt sigur ca vom depasi numarul de masini si participanti. Doar avem si noi doi ani. Asa ca, pentru a fi siguri de acest lucru, trebuie sa avem totul stabilit din timp.
Aniversarea este pe 21 Ianuarie. Haideti sa ne gandim si vedem daca facem o iesire de 2 sau 3 zile, unde si cum. Ma interesez si eu de un loc dragut, accesibil si unde sa avem ce face.
Asteptam propuneri.
Actualizare. Iata si propunerile:
Drobeta-Turnu SeverinPlusuri: Intregul judet este frumos si se pot vizita cetatea din Turnu Severin, pestera Topolnita, barajul de la Portile de Fier II. Drumul pe langa Dunare este absolut genial, atat pe partea romaneasca spre Timisoara, cat si pe partea sarbilor (am fost vara asta pe acolo si la sarbi treci cu masina printr-o cetate aflata pe malul Dunarii doar pentru ca nu aveau pe unde sa faca alt drum). Iarna ar trebui sa fie mai blanda acolo decat in restul tarii.
Minusuri: drumul lung (340km)
SibiuPlusuri: Capitala culturala a Romaniei as putea spune. Orasul este foarte frumos si bine de vazut. In piata centrala pun pariu ca iar apar carnaciorii nemtesti dupa care sunt sigur ca multi (inclusiv eu) ravnim. In plus, putem merge spre Transfagarasan si chiar urca pana la o cabana al carei nume nu il mai tin minte. Acolo se inchide drumul, dar se poate lua o telecabina pana sus.
Minusuri: Drumul (276km) care e destul de prost pe Valea Oltului.
Poiana Brasov:Plusuri: Relativ aproape si accesibil pentru majoritatea dintre noi. Pana acolo drumul este superb, mai ales daca la Predeal facem stanga si o luam spre Rasnov. Acolo putem merge cu ATV-urile, sa ne dam cu parapanta si putem face o multime de alte lucruri (fie mers in Brasov la Aqua park sau vazut la pista de karting daca este deschisa - stiu ca ne putem da si cu masinile acolo).
Minusuri: Aglomeratia de pe Valea Prahovei si zona destul de comuna. Este posibil sa ne fie greuu sa gasim cazare in plin sezon de ski.
Litoral:Stiu, cativa dintre voi deja radeti dar iata si argumentele...
Plusuri: Sunt sigur ca multi dintre noi nu au vazut marea iarna. Nu stiu cum va fi anul acesta, dar anul trecut sau acum 2 ani a inghetat marea la mal si in zona cazinoului din Constanta imaginile au fost cel putin interesante. Putem face tot posibilul de a intra pe plaja fara a avea probleme cu autoritatile intrucat plajele vor fi pustii. Ar iesi niste poze interesante.
Minusuri: Daca ninge prea tare, iar inchid autoritatile minunata autostrada si s-ar putea sa ne fie cam frig din cauza vantului, dar e iarna si oriunde am merge in tara va fi frig. Sau poate va fi mai cald ca in restul tarii si trecem la plus.
Piatra Neamt & Cheile BicazuluiPlusuri: Multe atractii turistice (telegondola, Cetatea Neamt, Cheile Bicazului, Hanul Ancutei, Casa memoriala Ion Creanga), drumul bun pana acolo, peisaje.
Minusuri: Drumul destul de lung (346km - 5 ore)
Regula impusa: Toate masinile participante sunt obligate sa fie echipate corespunzator pentru iarna!
Actualizare 15.11.2011S-a votat Judetul Neamt. Au inceput inscrierile. Adauga-te pe lista de participanti!
Actualizare 26.11.2011